Savo Car,Bike&Tattoo Show 4.-5.9.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja supo, 13.8.2010.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Tervetuloa Savo Car,Bike&Tattoo show:eek:n myös Joensuun porukka,tarjolla hienoja autoja,pyöriä,Nippeli Tepon laajat valikoimat,Leather Heavenin hienot asusteet ja Tattoo hommaa.Tänä vuonna kokeilemme myös Swappihommaa jossa myyntipaikka ei maksa mitään yksityishenkiloiltä ja myytävä tavara vain alan liittyvää(pääsylipun joutuu lunastamaan 8e)Myyntipaikkoja n.40 johon jokaiseen sopii esim.auto!!Éli näyttely avoinna 4.9 klo 15.00-24.00 ja Su klo 12.00-18.00.Lauantai iltana Hotelli Puijonsarven yökerhossa soittaa esim.Dr Feelgood !!!Kuopiossahan on lauantaina myös cruising joka kuuluu tähän Savolaiseen super viikonloppuun eli sieltä Joensuusta vain Cruisailen tänne Kuopioon viettämään hieno viikonloppu alkuillan cruisailen ja siitä näyttelyyn ja illan päätteeksi kuuntelemaan hyvää musiikkia yökerhoon!!Hotelli Puijonsarvessa hienot tarjoukset myös yöpaikasta!!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Kuopio
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Yö Puijonsarven hotellissa aamupaloineen,aamu saunoineen näyttely/iltakinkeri lippuineen 55ekua/henkilö.Tervetuloa viihtymään Kuopioon!!!
     

Kerro tästä muillekin!