Sb Mopar välipyörä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ameriikanteijo, 19.9.2017.

  1. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Onko kokemuksia ja mistä olette hankkineet välipyörän tuulettimen hihnalle, siis ilmastoinnin kompuran korvaava vapaapyörä?
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Minä taas ja tyhmät jatkokysymykset: Tarviiko välttämättä välipyörää (laiskapyörä sanoi joku...)? Laita kuva, miltä koneen etupää näyttää.

    Poistin slantista ilmastoinnin kompuran, menin USPartsiin (Turku) ja hankin lyhyitä remmejä x-määrän. Sitten sovitteleman: jo toinen oli hyvä.

    En ole vielä ottanut kuvia omasta, mutta tuohon tapan:
    [​IMG]

    Vaikka kuva onkin sbc. Ihan sama, mitä tuo lyhyt remmi tuossa pyörittää, mutta mulla näyttää ohjaustehostimen remmi juuri tuolta, tosin laturin hihna on ulompana, edempänä.

    Kuvia tulee, kunhan saan sen uuden ylävesiletkun, sitten konehuoneen siistimisprojekti on valmis.

    Sori slanttijutut veeåtta topiikissa.
     
  3. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Aspenissa heitin pitkän remmin kammelta laturille ja ohjaustehostin ja vespumppu pyöri toisella. Mitään idleriä siihen en hommannut. kaksuraisen laturin hihnapyörän se muistaakseni vaati että sai hihnat sattumaan sopivasti.
     
  4. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Ei mahdu pitkä remmi kulkemaan vesipumpun alta LA 318 koneessa, alkuperäiset apulaitteet ja remmipyörät. Konsteja on yritetty, mutta vaati ilmastoinnin kompuran paikoilleen että remmit kulki. Kuitenkin ilmastointi on jäämässä muuten pois, koska kaikkia muita tarvittavia osia ei ole. Vesipumppu ja laturi kulkee siis tuplahihnalla.
     
  5. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  6. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Joo tai sitten löytää 3-urainen syvä vesipumpunpyörä...?
     
  7. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Tuskin on sellaisia. Laita kuten tuolta linkkivinkinkistä löytyy tai sitten hommaat siihen idlerin.
     

Kerro tästä muillekin!