Sbc 305 tbi kuoli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Rommeltaja, 22.5.2023.

 1. Rommeltaja

  Rommeltaja 1st gear

  Mistähän lähteä vikaa paikallistamaan, -88 tbi chevy kuoli äkisti. Taustatietoina että sammui tyhjäkäynniltä pari kertaa, siitä muutama kymmenen km ajoa jolloin kuulemma oli "rökeltänyt jotenkin" ja ilmeisesti ampunut putkeen. Sitten pian tyhjäkäynniltä henki pois, eikä enää minkäänlaista elonmerkkiä.

  Startatessa tulee suuttimista bensaa ja kipinä tulee. Varuiksi vaihdettu uudet tulpatkin, mutta on täysin kuollut. Startattu on myös kaasu auki, ruikittu dödöä imuun mutta ei.

  Itse epäilen oireista että kipinä tulee väärään aikaan, mutta millainen sytkä tommosessa on? Mutta tosiaan, onko oireisiin sopivaa yleistä vikaa?
   
 2. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Ecu ohjaa sytkää ja jos ei mikään ole jakajaa kääntänyt, ei sen itsekseenkään pitäisi muuttua. Tietysti puola voi hajota tai se jakajan sisällä oleva ratas, mistä se pyörimistä tutkii, silloin kai kipinä voi tulla mihin vaan.
   
 3. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  pickup coil
   

Kerro tästä muillekin!