SBC, Block huggers ja D-shape kanavat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jorke, 16.9.2009.

 1. jorke

  jorke Gearhead

  Minkäslaisia peltisarjoja olette käyttäneet noissa vinotulppasissa kansissa?

  Itellä on Corveten alukannet joissa tulpat vinossa ja D-malliset pakoaukot. Noillehan on omat pakosarjat.

  Ihan perus Block huggereissa on aina lisämaininta että ei käy vinotulppa kansille. Eikö tulppa oikeasti mahdu sinne väliin vai onko vaan ahdasta? Tuon pakosarjan kanavan kyllä voi modifioida kannen kanavan muotoon. Nostaa siis vähän ylemmäs ym. ...

  Ois vaan 109€ Suomessa hyllyssä noita normaaleja kaikkine hilppeineen, ei tarvis käydä tilailemaan
   
 2. 383

  383 Gearhead

  kyllä mun konessa käy tavalliset peltisarjat vaikka on d-portti 5tulppa on vähän ahdas mutta menee ja on vinotulppakannet
   
 3. HKH

  HKH Gearhead

  mulla on tollaset '48:ssa, hyvin sopii ja toimii vaikka ei olekaan D-portti-sarjat...
   
 4. jorke

  jorke Gearhead

  Noissa sun sarjoissa tuleekin laitimmaiset putket "päällimmäisiksi", monissa ei tule ja varmaankin sen takia on tulpilla ahtaampaa.

  Oman käsityksen mukaan D-malliset pakokanavat tulevat ylemmäksi. Kattelin vaan karstajälkiä kansista niin oli ainakin nuo entiset normaalisarjat tulleet pakokavanan eteen ylälaidasta.
   
 5. jorke

  jorke Gearhead

  Siis kuten noissa Speedwayn sarjoissa:

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!