Sbc+msd jakaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mika.p, 2.6.2011.

  1. mika.p

    mika.p Gearhead

    Eli nyt kävi niin että ostin "vahingossa" tuollaisen msd85551 jakajan jossa ei ole alipainekelloa ennakon säädölle, piti siis ostaa sellainen missä alipainekello mutta jotenkin olin muistilappuun rustannut väärin.

    Pystyykö tuolla ajamaan kadulla ihan normaalisti kun on mekaaninen ennakonsäätö vai lähdenkö kysymään että saako palauttaa/vaihtaa?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pystyy ajamaan, se ei vaan vedä ennakkoja pintakaasulla aikaisemmalle.
     
  3. mika.p

    mika.p Gearhead

    No sitten pidän tuon jakajan.
    Kiitos nopeasta vastauksesta :D
     
  4. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Käy vaan vaihtamassa, säästyy bensaa ja vähemmän lämpöongelmia.
     
  5. mika.p

    mika.p Gearhead

    Meni jo kiinni eli ei pysty enää palauttaa, aika kaukana taloudellisesta ja edes kohtuu kulutuksinen tuo ei tuolla koneella ole ikinä ollut. Miksi tulisi lämpö ongelmia?

    Jäähdytystä hoitaa hiflow alu vesipumppu iso alu syyläri ja siihen sitten tulee vielä iso sähköflekti nykyisen pienen tilalle jonka kanssa oli kyllä kerran ongelmia.
     

Kerro tästä muillekin!