SBC nestekierto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja maddis, 29.4.2016.

  1. maddis

    maddis Gearhead

    Kansipahvien vaihto lähenee (toivottavasti selviää sillä ettei ole kansi/kannet halki) ja ajattelin tarkistaa tuon nestekierron.

    Koneena on 350TBI. Tein koneelle, ennen asennusta, kevyen huollon jossa vaihdoin tiivisteitä ja mm. imusarjan EGR:ttömään. En ole nyt ihan 100% varma menikö nestekierto oikein ja siksi täällä tarkistan.

    Nyt etummaiset nestereiät kansien ja imusarjan välissä on auki. Taaimmaiset on tulpattu. Kennolle on lähtö imusarjan takaosasta ja paluu suoraan vesipumpulle.

    Kuuluuko sen olla noin vai miten?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ruuttakoneessa vesi kulkee imarin läpi, niissä takimmaisten reikien "tulpissa" pitäis olla pienet reijät.
     
  3. maddis

    maddis Gearhead

    Kannattaa näköjään harrastaa tuota kuvaamista projektin aikana. Löysin kuin löysinkin kuvan, jonka olen ottanut heti vanhan imusarjan poistamisen jälkeen. Siinä näkyy, että taaemmat reiät on tulpattu ja tulpissa on ehkä 2mm reiät kumpaisessakin.

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!