SBC pikkustartti ja rele

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopo-ukko, 26.5.2015.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tarviiko nuo pikkustartit erillisen käynnistysreleen toimiakseen kunnolla,täällä on parissa ketjussa sivuttu asiaa,mutta mielipiteitä on kahta lajia sen tarpeellisuudesta.
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Mikähän startti kyseessä, ainakaan mulla ei ole Powermaster startti tarvinnut erillistä relettä.
    Jos huoli liittyy läheltä menevään peltisarjaan/pakopukeen niin sit en osaa sanoa, aattelisin että ei se startti liaan kuumassa paikassa toimi sit sen releenkään kanssa?
     
  3. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    WPS,eli World Power Systems.Asennusohjekaan ei puhu mitään erillisestä releestä,mutta törmäsin täällä viestiketjuun jossa mainittiin että pikkustartit kaipaa relettä.En nyt löydä tähän hätään sitä viestiketjua.Tuolla pikkustartilla jää kyllä hyvin tilaa peltisarjojen kanssa,ison vakiostartin kanssa ei jäänyt tilaa ja lämpö kai sen sitten lopulta tappoi.
     
  4. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    solenoidi on se rele,ei se mitään lisärelettä kaipaa.
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Kiitos tiedosta.
     

Kerro tästä muillekin!