Sbc runkopukkien studien kanssa ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jankinnu, 5.4.2010.

  1. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Asentelin tuossa lohkoon ARP:n pinnapultteja/studeja sbc lohkoon. Muuten kaikki ihan hyvin, mutta tuo hammaskehän puoleinen iso laakeripukki menee studien kanssa huonosti paikalleen. Suomeksi kampiakseli hyrrää ihan nätisti käsipelissä kunnes laitan tuon ison laakeripukin paikalleen. Sen jälkeen en edes uskaltanut kierittää kampuraa, kun ei herkästi tuntunut liikkuvan.

    Aiemmin koneessa on ollut pultit laakeripukeissa. Jos tuohon takimmaiseen pukkiin laittaa aiemmat pultit, kampiakseli hyrrää jälleen käsivoimin.

    Mites tuossa kannattaisi lähteä etenemään? Uskaltaisko ton pukin reikiä vähän suurentaa, niin ei jäisi kahnaamaan? Ilmeisesti studien varret ovat vähän paksumpaa tavaraa ja ohjaavat laakeripukkia karvan verran vinoon. Mielellään laittaisin tuohon takimmaiseenkin pukkiin ne studit kun on tullut sellaiset hankittua.
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    lähinnä tuo pultti/studi swappi on aiheuttanut ongelmia päittäisvälyslaakerin kanssa. Yleensähän lohko ohjaa laakeripukit ja niissä on hieman pelivaraa pulttienreijissä ja muut laakerit ei oo niin tarkkoja pituus suunnassa. Juttujen mukaan ovat kyllä, just päittäisvälyspukista hieman joutuneet reikiä suurentaa.
     
  3. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Ok. Näillä eväillä eteenpäin.
     

Kerro tästä muillekin!