sbc startin pääty halki, mutta..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja KiRu, 22.4.2009.

  1. KiRu

    KiRu Gearhead

    niin... pääty lähti näköjään helposti irti ja ehkäpä sellaisen saa ostettua uudenkin mutta kannattaako? onko käytännössä niin että loppuosakin on niin väsynyt että ei pysy kasassa :eek:
    Ei meinaan viittis jumpata ees-taas totakaan mötikkää ihan heti taas

    mötikkä siis jostain ainakin 20v takaa, siltä näytti.
     
  2. jos muuten toimi startti ok ,niin putsaus ja tarkasta samalla takapään laakerointiholkki , etupään mukana tuleekin uusi , ja eikun kasaan , onhan se pääty huomattavasti edullisempi kuin koko startti ,ainakin oli jokunen vuosi sitten kun 468 bbc noita päätyjä halkoi kovien puristusten takia.

    Ja yhden halkaisin liiallisella kiristyksellä

    nii , ja muista laittaa se takatukirauta kiinni tai tee sellainen jos ei ole!
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Uudet on niin halpoja et kannattanee ostaa sellainen ja jos on viilattu versio niin melkeimpä sit suosiolla ns.tehostartti!
     
  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

    niin ja sit ku iskee sen uuden päädyn ni samoilla shimmeillä ei välttis oo enää välys kohdallaan ja narahtaa se uuskin pääty rikki. joskus tuli tapeltua noiden vakioiden starttien kanssa ku ne joutu niin koville ton caminon myllyn kanssa. nyt on tehostartti ja kyllä natsaa nätisti 8)
     
  5. KiRu

    KiRu Gearhead

    päätyjä ei enää saa erillisenä ainakaan us-partsista.. eli jouduin ostamaan tuollaisen välitetyn mini/teho/mikä-se-nyt-onkaan startin. Löytyi hienosti heti hyllystä. Siihen päälle vielä shimmisarja ja arp-rosteri pultit. (taas kerran täytyy ihastella noita arp pultteja on hienoa työtä ihan kun olis kiillotettu sileäksi :eek: ei tietty olis tarvinnu rosteria mutku hyllyssä olevat heillä on rosteria - venemiehien takia ehkä..)

    Eli tuli siinä startin päädylle hintaa :-? ainakin näin köyhän mielestä
     

Kerro tästä muillekin!