SBC Startti mykkänä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja laujok, 21.6.2009.

  1. laujok

    laujok 3rd gear

    Koetin autoo käymään ensimmäisen kerran moottorin vaihdon jälkeen ja ei tapahtunut mitään. Ei edes solenoidi naksahda... Solenoidin herätejohtoon tulee virta ja mittarivalot himmenee kun kääntää avaimesta. Kokeilin myös suoraan akusta solenoidin napaan, tuleksena kipinöitä... :eek: Startti on ACDelco eikä kovin vanha, toimi elinten luovuttajana olleessa Vanissa hyvin... Ei kai se noin nopeasti voi karähtää? Ehdotuksia?
     
  2. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Tuliko maadoituskaapelit asennettua takaisin?
     
  3. laujok

    laujok 3rd gear

    Juu, ongelma ratkesi... Vaihdoin maadoituksen paikkaa, puhdistin solenoidin ja startin päädyn ja laitoin herätevirran kulkemaa releen kautta... Toimii hianosti... Kiitos vinkistä. Virtaa ei vissiin tullu tarpeeksi solenoidille ja/tai se oli jumissa... 8)
     

Kerro tästä muillekin!