Sbc vesipumpun pultit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jack, 1.1.2022.

  1. Jack

    Jack Gearhead

    Arvoosat harrastajat, käyttelin -74 Camaroani jotta paikat pysyysivät notkiana, niin vesipumppu ilmootteli vuorollaan olevansa vaihtokunnos. Koneena on 350, ja uusi pumppu on tilattuna, mutta mieleni syövereestä nousi kysymys, että onko pumpun kiinnityspultit yhteyressä vesitilahan?
    Tarvittooko kiinnityspultit tiivistystä, ja käykö siihen hyllyystä löytyvä musta Permatexin moottorisilikoni, vai joku muu? Ihan näin etukätehen tierustelen, jottei tarvitte moneen kertaan teherä.
     
    jutikka tykkää tästä.
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Menee vesitilaan, ja se Permatexin musta moottorisilikoni toimii tiivistykseen hyvin, ei ainakaan itsellä ole alkanut koskaan tiputtamaan.
     
  3. fenix

    fenix 3rd gear

    Itselle vastaan tulleissa sbc rulla- & laahurilohkoissa ainoastaan oikea alareikä mennyt vesitilaan edestä katsottuna.
    Muut reijät olleet umpinaisia.
     
    Muokattu: 2.1.2022
  4. onneton

    onneton Gearhead

    Itse laitan jenkateippiä pultteihin, toimii hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!