Sbm ja peltisarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kotr, 15.11.2014.

  1. kotr

    kotr 3rd gear

    Alkaa pikkuhiljaa kyrsiin helvetin alhaalla kulkevat peltisarjat..onko "pitkiä"sarjoja semmosia mitkä ei kuskin puolella tipaha niin alas? Aspen on korina,molemmat tehostajat ja 318cid Vai pitääkö muokata ite?
     
  2. Mulla A body Moparissa TTI sarjat,kalliit mutta hyvät eikä jää alas.
     
  3. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Ääni TTI:lle, niissä myös kunnon laipat ei tarvi joka viikko kiristellä.
     
  4. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Kuis hyvin sarjat sai asennettua? Tarttiko leikkailla/hitsailla sarjoja tai autoa? Kun on itellä suunnitelmissa hankkia moiset.
     
  5. micron-

    micron- 1st gear

    dusteriin tti sarjat sopi oikein hyvin..muutaku pulttas paikolleen..
     
  6. Vaihteiston palkkia pitää loveta ja tietty käännettävä ministartti ja öljynsuodattimen kääntöjalka.
     
  7. kotr

    kotr 3rd gear

    Mistä moiset? ja mitä makselee? tuskin samoja hintoja kuitenkaan,ku dougsit mitkä tilasin strokeriin.
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    US PArts on niit toimittanut. Hinta vissiin jossain 700:n huitteissa, versioita on erilaisia, koutattuja jne.
     
  9. Valsumies

    Valsumies 3rd gear

    Itse hankin Tti-sarjat early a-body Valtteriin US-Partsin kautta. Hinnakkaathan ne olivat kiillotettuna mutta hyvät. Hinnat taisivat liikkua 750-1150e välillä riippuen pinnoitteesta. Sarjojen mukana tuli kollektorien vastakappaleet(putkiston lähdöt), tiivisteet ja kiinnityspultit. Koneen asennolla on aika iso merkitys istuvuuteen. Vaati säädettävän RobbMc startin ja suodattimen öljyjalan muutoksen.
     
  10. Stingray

    Stingray Gearhead

    Onkohan nuo TTI:n sarjat muuttunut aikojen saatossa, kun kymmenisen vuotta sitten omaan '71 Dusteriin 360:llä sopi täyspitkät TTI:t ihan suoraan vakiostartilla ja öljynsuodattimella, piti vaan vaihtaa lyhyimpään tarjolla olevaan suodattimeen.

    http://www.ttiexhaust.com/Category-Clas ... lBlock.htm

    Nyt ottaisin kyllä varmaan noista saatavilla olevista nuo shorty-sarjat niin saisi vielä pari senttiä lisää maavaraa kun saisi itse sovittaa putkien lähdöt niin lähelle auton pohjaa kuin vaan tahtoo.
     
  11. Valsumies

    Valsumies 3rd gear

    Taitaa selvitä noista Tti-sarjojen asennusohjeista/lisäinformaatiosta mitkä sarjat käy millekin automallille ja mitä muutoksia vaaditaan. -65-66 konehuone on aika ahdas ja asennusohjeissa kerrotaan että ainoastaan RobbMc startti käy ja pitää olla öljysuodattimen kääntöjalka(itsellä toteutettu suodattimen siirtosarjalla niin että tein putkikierteen suoraan lohkoon johon asensin sopivat liittimet letkuineen).
     
  12. Charger-73

    Charger-73 3rd gear

    ...meni jo...
     
  13. kotr

    kotr 3rd gear

    Mihi koppaan ja mille koneelle?
     
  14. Charger-73

    Charger-73 3rd gear

    ...meni jo...
     
  15. rötväri81

    rötväri81 3rd gear

    joo miten paljon noita flowtech halpis sarjoja olette joutuneet muovaamaan a body mopareissa ? Olen tänään ihmetelly noita omia. Kuskinpuoli meni ku hanska käteen, mutta apukuskin puolta pitää kolmesta putkesta veistää ainakin puolet pois. Raidetanko ottaa kiinni, se putki mikä on vääntösauvan vieressä jäi ihan pilliksi jos tekis sauvallekki tilaa. auto on 67 valiant
     
  16. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Onko Vallu alkuperäinen kasiauto? Jos ei, moottorinkiinnikkeiden ollessa made in Finland, moottori saattaa olla "missä päin konehuonetta" tahansa ja pakosarjojen sopivuus siis mitä sattuu...

    Tämä vaan oletus...
     
  17. rötväri81

    rötväri81 3rd gear

    Joo tuo on kutosen palkilla ja trans dapt muutos kannakkeilla. Kai noilla aika lähelle oikeata pitäs tulla.
     
  18. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    TTI:t on täälläkin ja istuu kuin hanska käteen, suosittelen. Miinus tulee tietysti pienestä maavarasta kollektoreiden kohdalla, mut itse primäärit ei ota tonttiin ikinä toisin kuin halppis sarjoissa.
     

Kerro tästä muillekin!