SBM öljypohjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 4spdBcuda, 29.8.2012.

  1. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    Nyt on sen verran aikaa mennyt kun pikkulohkoja roplannut, että mites nuo öljypohjat sattuu moparin pikkulohkoissa, oliko kaikissa sama. Millanen öljypohja menee 360:ssä a-koppa ´67 ja ylöspäin, entäpä earlyt?
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kyl kait ne aikalailla samoja ovat henkilöautopohjat. Paitsi et 360:ssä on eri pohja kuin 273-340:ssä. Uudemmissa magnum 5.2:ssa ja magnum 5.9:ssä kuitenkin sama pohja, joka muistaakseni toi 273-340 versio.
     
  3. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    318 ryppyreunassa ('58-'66) on hieman erilainen pohja. Siinä on ne päädyt erilaiset eli ei tiivistä kunnolla jos laittaa sen pohjan.
     
  4. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    ok,

    sitten menee aiheen vierestä, mutta onkohan iso pituus ero TF-999 vrt. a-body 4spd.
     
  5. mafo

    mafo 3rd gear

    nyt meni kerrankin väärin :wink:

    magnum 318 ja 360 käyttää LA 360 öljypohjaa, truck ja jeep on rear sump mutta mielestäni henkilöauto malli pitäisi olla 70 luvusta asti aika samannäköinen
     
  6. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Mun mielestä pituusero on niin mitätön, että kardaanin pituutta ei tarvitse muuttaa, joukki piti vaihtaa (muistaakseni).
     
  7. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    Jep, eihän kukaan muista ulkoa 999:sin yoken rihloja. Ei ole tekniikka tontilla että vois laskea.

    Sit vielä nuo laatikon hännän kiinnitykset, liekö kuinka eroja ko. laatikoiden välillä.

    Tossa olis niin lupaava sb-tekniikka tarjolla että pitänee joku hämärä syysyö nakata se cudan keulille kun siitä on näköjään kesän aikana 440 häipynyt keulilta.... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!