Scammell-parka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SamiL, 11.8.2009.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

    :mad: Vuodesta toiseen riipaisee, kun ajaa 12-tietä Kausalan Matkakeitaan ohi ja näkee siellä pihalla taivasalla näytteillä seisovan harvinaisen 3-pyöräisen Scammell-rekkaveturin perävaunuineen. Mitähän oikein pitäisi tehdä, että saisi auton omistajan tajuamaan, että tämmöiset laitteet kuuluvat sisäsäilytykseen eikä luonnon ja vandaalien armoille. Pitäisi olla joku laki, joka kieltäisi moisen haaskaamisen. Nyt autosta alkaa jo maali lähteä irti ja ennen pitkää jonkun vaivalla tekemä entisöintityö on tehty tyhjäksi.
    Mikähän tässä auttaisi? Adressi? Boikotti? Julkinen häpeä?
    :mad: :mad: :mad:
     
  2. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Mikä värkki niillän on siellä lasikuvun alla? Vai pettikö muistin pahemman kerran?
     
  3. SamiL

    SamiL Gearhead

    Muistaakseni 20-luvun Letukka. Ei sillekään jatkuva paistattelu auringossa lasikaapissa hyvää tee.
     
  4. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Joo ja voipi olla ilmanvaihto aika nihkee siellä lootassa.. talvella taitaa olla ikkunat ihan umpijäässä eli taitaa olla melko kosteeta siellä..
     
  5. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Ihmetyttää tosiaan tuo scammel-kuormurin säilytystapa.Kovalla työllä kunnostettu auto palautuu pikkuhiljaa takaisin luontoon :-?
     
  6. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    se rekkayhdistelmä ainakin oli Matti Eskolan auto, en tiedä miten tilanne on nykyisin, onkos se siinä pihalla talvetkin?
     
  7. anglia67

    anglia67 3rd gear

    On :-?
     
  8. SamiL

    SamiL Gearhead

    Se seisoo samalla paikalla aina. Kesät, talvet. Ilmeisesti ei ole liikutettu senttiäkään vuosiin.
     
  9. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Täänään viimeks poikkesin Matin tallilla. Scammelin kohtalosta ei oo koskaan ollu puhetta, mut jos ois Matin omistuksessa, niin eipä seisois jo ties monettako vuotta pihalla.
     
  10. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tota on kanssa tullut surkuteltua, ei oo edes katosta päällä suojana auringolta ja sateelta. Kait noi on niin arvottomia että saa maatua pilalle?
     
  11. SamiL

    SamiL Gearhead

    Jotenkin tulee mieleen, että tämmöisten houkutinten käyttäjillä on vähän samat systeemit kuin niillä entisajan yrittäjillä, jotka pitivät pihallaan karhua metrin kettingissä tai kuution häkissä, tai jotain muuta kahlittua metsänelävää, turistien pällisteltävänä. Ehkäpä tarkoitukseen olisi sopinut epämuodostunut ihminenkin...
     
  12. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Joo, siinä se on ollu niin kauan kun mää muistan. Ihme ettei jotkut idiootit sottaajat oo paukkumaaleineen ottanu sitä kohteeks.......
     
  13. SamiL

    SamiL Gearhead

    Siltä on ehkä suojannut se, että Matkakeidas ei ole koskaan kiinni.
     
  14. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Onkos siinä mitää kilpiä kiinni jos niistä sais omistajan selville vai onko jo poistettu kivistä? Ei tuollasia laitteita liian montaa voi suomessa olla joten luulis että löytys omistaja aika helpolla?? Voiko olla että matkakeidas on ostanu koko laitteen?

    Edit: Eikös samiL takapihalla ole jotain vanhoja "projekti" kuorkkeja? Käyt tarjoomassa jotain todella helmeilevää yksilöä vaihdossa scammeriin? Muistat vaan kehua että on todella alkuperäis kunnossa (ikinä ei yhtää osaa vaihdettu vaikka tarve olisi ollu) ja muutenki lähes priima :D
     
  15. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    nyt alko kiinnostaan ,minkäs näkönen tollanen scammell on kolmipyöräsenä ja vielä kuormaautona :eek: en oo koskaan ees tienny tommosesta.enkä oo kyllä pahemmin käyny tuola kausalassakaan
     
  16. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

  17. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

  18. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    no ei voi muuta sanoa että,no jo on laite ja tolla on niinku joskus toimitettu rahtia,ei kyllä uskois
     
  19. SamiL

    SamiL Gearhead

    Stockmannilla oli tuommoisia Helsingin sisäisissä kuljetuksissa. Helsingin kaupungilla myös jotain käyttötarkoitusta varten.
     
  20. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Yleinen oli peli kai UK:ssa ja Suomessakin erikoiskäytöissä. Kolmipyöräisenä etupyörä kääntyi miltei 90-astetta keskiasennosta sivulle, eli kääntöympyrä on erittäin pieni.

    Jakelukäytössä ja hinausautoina yms. noita kai käytettiin.
     

Kerro tästä muillekin!