SccH:n perinteinen ratapäivä Alastaron moottoriradalla 1.8.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sports Car Club of Helsinki ry (SccH)', aloittaja TLövnäs, 30.7.2014.

 1. TLövnäs

  TLövnäs 1st gear

  Vietämme jälleen kerhon perinteistä ja suosittua ratapäivää Alastaron Moottoriradalla elokuun ensimmäisenä perjantaina. Jälleen on siis tarjolla loistelias ja liukas mahdollisuus kokeilla omia ja autonsa rajoja turvallisesti radalla ja virkavallan ulottumattomissa! Ehdottoman suositeltavaa etenkin rataneitsyille, mutta myös vanhoille kisaketuille!

  Rata on tänä vuonna varattu käyttöömme perjantaina 1.8. aamusta kello 10 iltapäivään kello 14 asti. Huom: Ajajakokous kaikille radalle aikoville klo 9:30! Vaikka käytössämme oleva rata-aika on viimevuotisia sessioita lyhyempi, on aikaa varmasti riittävästi jokaiselle halukkaalle radalla käymiseen. Tarvittaessa ajojaksoja järjestetään erikseen noviiseille ja nopeille/konkareille. Ratamaksu SccH:n jäseniltä on 20 €/auto, muilta ilmoittautuneilta (yhteistyökumppanit ja kutsutut merkkikerhot) 40€/auto. Maksu mieluiten paikan päällä käteisellä. Huomaa, että radalla on kypäräpakko.

  Alastaron moottoriradalle löytää parhainten osallistumalla yhteislähtöön perjantaina 1.8. Espoon Bembölen Kaffestugalta, josta lähtö tapahtuu tasan kello 7.00. Kaffestugan osoite on Bellinmäki 1, Espoo. [ www.bembolenkahvitupa.net ]. Matkan varrella tankkaamme autot Loimaan Shellillä noin klo 8:30-9:00. Radalle voi ajella myös omaan tahtiin.

  Lisätietoja ratapäivä-tapahtumasta Tepolta [ teppo.lehtiniemi@scch.fi ja p. 0400 841 461 ]
   

Kerro tästä muillekin!