Scottsdalen herätysjuhlat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Rusty, 20.10.2019.

  1. Anza

    Anza Gearhead

    Voidaan vielä vaihtaa jos haluat :D. Ei se päällepäin märältä näytä, vaikka pieni paikka etureunassa.
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Pitäkää tankkinne. :poff: Mää kärsin ite tämän seulan kanssa.
     
    Anza tykkää tästä.
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kiitos vinkistä. Onko tarkempaa ohjetta tuohon sitruunahappokäsittelyyn?
    Inerta on siis epoksipohjamaali, käykö minkä tahansa merkkinen epoksi? Puolisen litraa tankkiin ja pyörittelee kunnes jähmettyy?? o_O
     
  4. fixson

    fixson Gearhead

    Por-15 vaikka ulkopuolelle. Kyläseppä Callahan oli aikanaan paikannut Kuplani tankkia/letkun lähtöä messinkijuottamalla ja se vähän hikoili menovettä sieltä sun täältä. Oli sellainen vieno gason tuoksu koko ajan. Hioin koko tankin alapuolen metallille, käsittelin Por:in mukana tulleella rasvanpoistoaineella ja sitten sillä mukana tulleella ruosteenpoistoaineella (ilmeisesti fosforihappoa?) ohjeiden mukaisesti ja sipaisin kolmisen kerrosta Porria päälle. Hikoilu ja döfääminen loppui siihen ja nyt on kuivana pysynyt kolmisen vuotta. Tankkihan on piilossa, jolloin arska ei pääse edes maalia mattaamaan, kun Porrilla on sellainen ominaisuus.

    Täytyykin sama tehdä omaan Scottsdaleen, kunhan kelit vähän lämpenee.
     
    Muokattu: 27.2.2020
    passerby, Rusty ja isalmela tykkäävät tästä.
  5. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itse kanssa etin mist vit... tankki vuotaa. Sauma näytti olevan märkänä. Uusi tankki tilaukseen. Tankin vaihto ja paska vuotaa edelleen. :D Vuotikin paluuletkusta ja tankissa ollut mitään vikaa....
     
    passerby, Rusty, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Visa

    Visa Gearhead

    https://www.mve-online.com/product_info.php/polttoainesäiliö/fuel-tank-sealer-095l-p-801

    Sitruuna happoa vaikka puuilosta. Liuottaa lämpimään veteen mieleisellä suhteella. Antaa vaikuttaa muutamasta tunnista vuorokauteen ja huuhtelu vedellä. Kuivatus ja por ohjeen mukaan loput.
     
    Rusty ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    63 euroa.. :eek: no, eipä taida olla hirveästi vaihtoehtojakaan

    Lisäksi hiekkapuhallus, ja pintaan epoksi. Ja se sitruuna. Taitaa olla satkun kunnostus. Ei vissiin uutta tankkia saa ihan siihen hintaan?
     
  8. Visa

    Visa Gearhead

  9. puna niska

    puna niska Gearhead

    Pitäsköhän tota por-15 ostaa jo sijoitus mielessä jemmaan kun tuntuu "arvo" nousevan aina vaan mutta ei sen puoleen on nuo kaikki pinnoitteet ja maalit kallistuneet(niinkuin kaikki muukin)((persaukisen ininää)).
    En tiiä onko tuo por-15 paras aine tuohon hommaan mutta itse olen sillä tehnyt kaiten viis tankkia ja kaikki on onnistuneet tai ainakin vielä käytössä yhden mp:n tankin tein jollain toisella aineella niin se ei onnistunut ekalla.
    Viime keväänä kokeilin tankin puhdistuksen tehosteena elektrolyysiä ja ainakin tuon yhden kokeilun perusteella nopeutti/tehosti ruosteen poistoa.
    Tila jossa puhdistuksen tein lämpötila jossain 15 celssiuksen tienoilla jossa ei sitruuna hapolla normaalisti paljoa tapahdu tietty yritin vähä lämpöä antaa lämpöpuhaltimella.
    Virtaa annoin pikku akkulaturilla joka oli ajastimen takana pari tuntia päällä ja jonkun tunnin pois.
    Kolmen vuorokauden jälkeen oli tosi kirkas tankki.
     
    isalmela ja Rusty tykkäävät tästä.
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Oolsprait, hyvä kuulla että toimii. Täytyy siis ottaa tankki kunnostuksen kohteeksi jossain vaiheessa. Eikö tota Porria saa ostaa muualta kuin netistä? o_O
     
  11. puna niska

    puna niska Gearhead

    Autoväri Hirvonen jos olet jakelu alueella.
    Liekkö muut väridiilerit.
    On tullut kyllä ihan netistäkin.
     
  12. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Uusi tankki rockautosta siinä 130€ rahteineen. Tullauskulut päälle. Saa myös subbe tai blazer tankkeja tuohon hintaan jos haluaa lavan alle akselin taakse.
     
    Rusty tykkää tästä.
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Muistaakseni Us-Partsilta 20gallonan tankki oli jotain 120-140€ luokkaa. Ainakin se oli halvempi kuin Rockautosta ois tilannu.
     
    Rusty tykkää tästä.
  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No jos niitä tohon hintaan saa niin ei kannata uhrata satkua vanhaan seulaan.. :confused: Tänään nimittäin huomasin että toisen kiinnityspannan alta tankinpohjasta löytyi ihan aito ja oikea reikä. Kummasti se kumimatto siellä tankin ja pannan välissä on toiminut tiivisteenä.. :eek:

    Täytyypä kysellä tankkia.
     
    passerby tykkää tästä.
  15. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Hienosti tullut vinkkiä asian tiimoilta, kiitos siitä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Joku edellinen kyläseppä on päättänyt katkaista lavan pultit yläpuolelta, ja jälki on sitten tämmöstä. Ite katkaisin alapuolelta, sieltä ne sai siististi poikki. Täytyy hankkia uudet pultit ja hitsata ne kiinni tohon lavanpohjaan. Noissa rei'issä kun ei enää pysy pultti paikoillaan. :rolleyes:

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Minkäs kokoinen tankki tuossa on kun rancheron tankilla pelkät lähetyskulut 90€:n tankin hinnan päälle on 172€, siihen sitten muut kulut vielä lisäksi.

    Ja tämä on rockauton hinta.
     
  18. speedy

    speedy Double Gearhead

  19. Chevypu83

    Chevypu83 1st gear

    Ainakin SWT;ltä Hämeenlinnasta löytyy tankki, reilut 200 taisi maksaa kun viimeksi tarvitsin. Kohtuu toivoton korjata kun kiinnityspannan kohdalta vuotaa.
     
    Rusty tykkää tästä.
  20. puna niska

    puna niska Gearhead

    Joo ei jos uuden saa about tuolla rahalla niin ei toinna.
    Siinä turaamisessa menee kuitenkin joku päivä ja se on jostain muusta pois.
     
    Rusty tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!