Scottsdalen sähköt hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kantri kuusneljä, 20.11.2019.

  1. Elikkäs -81 Scottari letukka kyseessä. Asennuspuuhien lomassa laturi nappasi kiinni venttiilikoppaan ja kaikki sininen voima hukassa. Avaimesta ei tapahdu yhtään mitään eikä mitkään valot syty... Kaikki (löydetyt) sulakkeet kunnossa, akun piuhat hyvin kiinni ja maadoitukset laadukkaita. Onkohan tässä jotain fusible link-juttuja kenties... Laite aikanaan muuteltu dieselistä bensalle ja sähköpuoli muutenkin runsas ja sekava toteutukseltaan
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    On niissä fusible link juttu ja se aiheuttaisi tollasta oiretta, käsittääkseni.
     
  3. suorsa

    suorsa 3rd gear

    Niitä juttuja on pari startilta haarautuvissa johdoissa ja ainakin yksi tulipellin virranjakopalikalla. Kytkentäkaavioita 1981 pickuppiin ja vaniin.
     

Kerro tästä muillekin!