Se HEMI 67-Belvedere 4 door sedan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja hyde, 11.5.2005.

  1. Jan Richards

    Jan Richards 3rd gear

    Niin, aivan. Berner Oy oli oikea firma. Toimitusjohtaja Arne Berner oli auton ensimmäinen omistaja mutta Arne ei omistanut autoa enää silloin kun lohko meni.
     
  2. Mr J

    Mr J Gearhead

    Lahden näyttelystä julkaistujen kuvien perusteella ei tainut tämä laite sitten kuitenkaan olla näytillä?
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Oli. Ei vaan taida houkutella kuvaajia kun ei näytä kovin hohdokkaalta. Eikä suurin osa yleisöstäkään ymmärrä mistä on kysymys. Ois kyllä aika metka laite jos vaikka säilyttäisi kopan nykyisessa kuosissaan ja kunnostaisi tekniikan.
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  5. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Ei tuo tosiaan ihan silmille tuolta hypänny et jääny varmaan normi tallaajilta huomaamatta ja kuvaamatta. Mukava oli auton vieressä jutskailla omistajan kans jolla oli varsin fiksut visiot. Ei miun mielestä kaikkien tarvii roudata autojaan trianglelle taikka jollekkin muulle pajalle jos kerran ihekkin osaa entisöidä, ihmisethän ne sielläkin niitä autoja entisöi... Tässäpä viel kuva todisteeks et siel se oli ja toinen hengenheimolainen joka aineki miut pysäytti tiukasti...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. harri60

    harri60 Gearhead

    Samat sanat, vaikken Seppoa tavannukkaan. Tollasella -66 Coronetilla tuli kurvailtua monta vuotta 383 soundia kuunnellessa.
     
  7. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Auts, nyt sattu leukaan. Huomasin ton, mutt en muistanut et tää on se. kele kun on tyhmä siis minä. Silloin kun ton kohdalla oli jotain ruuhkaa ja tytär halus jätskiä ja nyt harmittaa
     
  8. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Oisko kellään kuvaa tosta Belven "infokyltistä"?
     
  9. vw79

    vw79 3rd gear

    Menee noin harvinainen auto hukkaan jos ei liiku. Kyllähän se olis nautinto antaa vanhoille hakkapeliitoille kyytiä.

    Kolehti kasaan ja jos ei muuta niin pikkulohkolla aluksi renkaita savuttelemaan.

    Mihin muuhunkaan tälläistä sleeperiä voi käyttää tai entisöidä pristiiniin kuntoon ja laittaa olohuoneeseen punaisen maton päälle esille ja 7 kerrosta vahaa päälle. :poff:
     
  10. hla

    hla Gearhead


    Katso nimimerkki Sämpyn kuvia Lahden näyttely-aiheessa. Voi tietysti olla muillakin, mutta Sämpyn kuvista ainakin löytyi.
     
  11. 383

    383 Gearhead

  12. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Kiitos 383! ;-)
     
  13. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Täällä ilmoittautuu kans yks pölöhökustaa joka ei nähnyt Belveä näyttelyssä :oops:
    Ennakkoon olin päättänyt että sitä pitää tutkia sitten lähemmin näyttelyssä,miten voi olla mahdollista että muisti teki tepposet juuri tämän kohdalla enkä sitä sitten enää muistanut paikanpäällä,vieressä siinä kyllä juotiin kahvia mutta ei vaan ottanut silmään,kyllä harmittaa.
     
  14. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Eihän tuo tosiaan silmille hypännyt, meni muutama sekunti että tajusi mikä se on. Ja mun kuvat oli tosiaan silkasta ihailusta otettuja, ettei ollut mitään viestiä kun ruosteista lokasuojaa kuvasin. Hyvä fiilis jäi omistajan kanssa jutellessa onneksi kaikkia ei tarvitse ostaa omaan talliin että ne säilyisi. Tuli samalla liityttyä virallisesti FMA-porukkaan.
    Varmaan olisi päässyt ratin taakse istumaan mutta ei kehdannyt kysyä..
    Itse missasin vaivalla Ranskasta tuodun B-ryhmän citikan vaikka tuolla meni 6 tuntia yksinään kameran kanssa pyöriessä kolmeen kertaan kaikki hallit läpi. Noita autoja vaan on niin paljon tuolla. Ja ihmisiä.
    Belvedere Rocks!
     
  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kiitos sämpylle kuvasetistä. Auto on paremmin säilynyt kuin olen kuvitellut. Hieno homma!

    Valkoinen Coronetti näyttää kuvissa myös über -hienolta.
     
  16. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Siinähän osa tuon Belven viehätyksestä onkin, kun se " ei ole minkään näköinen ", onpahan vaan erinomaista sleeper-ainesta.
    Kiva oli myös rupatella Sepon kanssa pitkästä aikaa asioista ja vähän vierestäkin =)
     
  17. hla

    hla Gearhead

    Se on Kuljetusliike Sallisen uutena ostama ja on niillä (Vehoniemen Automuseo) edelleen. Ja sit takas aiheeseen, sori...
     
  18. jaketin

    jaketin Gearhead

    Nyt tulee mieleen eräs jutttu jostain moparlehdestä, että kyseisiä belvejä olis valmistettu peräti 3 kappaletta.enlöydä sitä lehteä tähän hätään. Tekeekö mun muisti nyt temput ja muistan väärin. Onkos kukaan huomannut tuota juttua?
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Toisesta on ollut kuviakin jossain ameriikanjimien voorumilla ja se on todennäköisesti romutettu 80-luvun alussa. Vin-koodi ei tiedossa, ei täyttä varmuutta onko tehtaalla vai dealerilla asennettu tekniikka? Coronetteja on tehty ainakin se 3kpl neliovisina.
     
    MadMike tykkää tästä.
  20. vtoni

    vtoni 3rd gear

    nostatellaanpas parin vuoden takaista asiaa, voisiko joku pistää nykyisen omistajan tiedot vaikka yv:llä, olisi asiaa varaosiin liittyen.
     

Kerro tästä muillekin!