Se HEMI 67-Belvedere 4 door sedan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja hyde, 11.5.2005.

  1. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    No oishan se komeeta kun ois korinvaihto Roadrunner missä oli kuitenkin original tekniikkana 426Hemi... :poff: :poff: :poff: :poff: :rotfl:
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Minun mielestäni tuo kuva kyseisestä autosta (kuvakaappaus veekasin artikkelista) on kaunis, puhutteleva ja erittäin houkutteleva. Syy tähän on se, että katsojalla on tieto asiasta "Se on Hemi. Alkuperäinen Hemi. Tehoa, vääntöä. helvetin hieno soundi ja karisma tehtaan alkuperäisessä ainutlaatuisessa 4d paketissa". Sitä vain kertakaikkiaan yrittää hahmottaa mielessään, millainen tuo auto olisi käynnissä ja tositoimissa.
    Tämä on juurikin se eroavaisuus kun viivalle laitettaisiiin vaikkapa identtinen kutostekniikalla varustettu Belvedere. Ei kyseessä ole vain se, miltä auto näyttää. Kyseessä on se miltä auto näyttää, kuullostaa, tuoksuu ja tuntuu!

    Tää kuuluu nääs vähän niinku tän harrasteen oireyhtymän piiriin 8)
     
    juko7 tykkää tästä.
  3. makeheikki

    makeheikki 1st gear


    mita v...ua, ei kai se oo mitaan vi..uilua jos ei omaansa halua myyda , mika ihmeen etuosto-oikeus jollakin voi olla toisen tavaraan....taalla on kylla usein taysin kasittamattomia kommentteja....voi taivas, en voi muuta sanoo..kateutta ja talkoohenkee, VOI V...TU mita paskaa!! :mad: :mad: :mad: Mita v..tun urpoja tanne oikeen kirjottelee??? niin, mielipiteethan on kuin persereika, jokaisella on omansa...
    Jos taa asia tuntuu niin kauheelta,niin menkaa ja ostakaa talkoohengella Garlitsin museosta se 4-ovinen hemi-coronetti ja antakaa se tarvitsijalle, vai olisitteko kateellisia tai muuten sairaita, kusipaat!!!!
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Oletko sinä oppinut uusia sanoja kun noin paljon on kirosanoja löytynyt viestiisi. Suosittelisin rauhoittumaan ennen kuin seuravan kerran tänne kirjoittelet, niin voisit saada omat oikeat mielipittesi vähemmällä tehostuksella kuulluksi. Ja kaikillahan saa olla mielipiteensä puolustelematta 4D-38/ Bowtie viestejä, tarvitsematta ryhtyä tuomariksi.
    Ei hernettä nenään
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Hmm, viesti on kirjoitettu klo 3.44...
    t. todennäköisesti kusipää urpo
     
  6. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    joo , kello oli taalla vahan vajaa yheksan illalla...urpo... v..tun profiloija,
    just tosta nakee kuinka kapeesti jotkut ajattelee.. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:


    joo, mutta sitten asiaan, naa b-j huutokaupan autot on semmosessa kunnossa ettei sita valttamatta tajua, ne on paljon parempia kun uudet, siis naa ziljoona-autot, hyva suomi-yksilo on tan mittapuun mukaan ehka parhaimmillaan naille melko huono vara-osa auto. Paljon ajetulla ja kuluneella, massatulla ja paikatulla keskiverto suomi-autolla ei oo mitaan arvoo taalla, varsinkaan jos se on 4-ovinen ja pienella tekniikalla tai sitten koko alkuperanen iso tekniikka on poissa ja pohja on paikattu ja massattu ja sisustakin on ohi. Naissa touhuissahan vannotaan numbers match ja date code touhuun..
    sisustatkin pitaa olla vahan paremmat kun uudessa ja tietysti orkinaali kunnossa, suomi-autoissa ne tahtoo aina olla kaytossa kuluneet, mika on taysin luonnollista. Ainoo kaytto tammosille kuluneille erikoisuuksille on kai lahinna siina etta joku valitettavasti voi vilpistella niiden vin numeroilla jostain paremmin sailyneesta tavallisemmasta yksilosta ja muista autoista haalituista osista "aidon" erikoisvarustetun yksilon... Tarkotuksena ei oo polkee esim. tata hemi-belvee maanrakoon, onhan auto todellinen erikoisuus ja harvinaisuus ja pala suomi-auto historiaa, ellei jopa legenda..
    Taa nyt oli vaan tammonen reality-check...
     
  7. superbird

    superbird Gearhead

    Autosta on tehty erittäin suuri tarjous muutama vuosi sitten täältä USA:sta kyllä jotkut jenkit arvostavat sen erittäin korkealle vaikka vähän vaiheessa onkin.
     
  8. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Josku 90-luvun lopulla kun JR myi autoa se oli myös myynissä olisiko ollut Hemmingsissä. Muistaakseni hän kertoi ettei yhtään kyselyä tullut silloin.
    Katteles makeheikki hieman tarkemmin sikäläisistä lehdistä ja netti sivustoilta minkälaisista number matching harsoista jenkit tekevät avo impaloita, chargereita, challengereita yms. Huom tämän otsaakken alla ei ole ollut kysymyksessä 6 Belvestä tehty Hemi kuten USA:ta löytyy paljon vaan ihan aito Hemi Belve.
    Moni kakku päältä kaunis sisältä silkaa...
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei oo hassumpi Ruotsin savolaisten '66

    http://www.blocket.se/vi/15812740.htm?ca=1_5_s
     
  10. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    niin, mitenkaan nyt viisastelematta mutta eiko se oo niin etta just tasta hemi-belvesta ei saa numbers match autoon kun se on "vapautettu" niista alkuperaisista numbers match osista??? paitsi tietysti jos ne just samat osat jostain loytyy? Pelkka koppa ei kasittaakseni riita kun puhutaan numbers match autosta, eiko siina pida olla just ne osat mita siina on ollu uutena, sittenhan on se joku toinen kasite jossa vain date koodit matsaa, oikaiskaa jos oon vaarassa, en ma siita pahastu tai rupee vaittaan vastaan... :D
    Kaikkien erikoismallien vaarennyshan on taalla 1 teollisuuden haara.. :eek:
    Taa keskustelu rupee nyt poyriin ihan turhaan tan auton ymparilla, tehkoon omistaja mita haluaa, muut kattelkoot sivusta, jos siihen tulee tilaisuus.. :wink: on kokolailla joutavaa spekuloida ton aarteen hinnalla..
    sen verran kuiteskin via etta muistelen lukeneeni jostain etta esim. hemi- autojen koneissa ja laatikoissa olis vin numero, voin olla jalleen vaarassa, oikaiskaa te jotka tiedatte varmasti, ton ikasessa moparissahan taitaa loytya vin numero mm. takapaksin tiivisteen alta??
     
  11. superbird

    superbird Gearhead

    Ei taida tämän ikäisestä koneesta vin numeroa löytyä.
     
  12. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    joo, pitas olla lohkossa 8 viimesta vin merkkia eraassa paikassa, sitten paikka muuttuu ja on koko vin, sitten taas paikka pysyy samana mutta taas vaan 8 viimesta, kovassa rasiassa on koko vin...
     
  13. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    sen verran via etta "erikoisin" hemi-auto mihin oon tormanny on 72 tai 73 charger jossa oli early-hemi, heppu puhu totisella naamalla hemi-autosta, aikas hammentavaa :eek: :eek: :eek:
     
  14. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Myös 80-luvun hemi challengerit on aika erikoisia. Ne 4-2.6 hemit.
     
  15. rrauta

    rrauta 3rd gear

    eikös tää keskustelu oo tästä autosta, no onhan se tietysti turhaa....

    sen voi aatella monella tapaa, jonkun mielestä se ei oo alkuperäinen jos siihen on vaihdettu jarrupalat.
    mutta eiköhän se tehtaalta hemillä lähtenyt auto ole hemibelvedere vaikka tekniikka olisi vaihtunut, kunhan se vaan on samanlaista kuin alkuperäinen.
    sitten jos sinne laittaa kutosen, niin sit se ei ole enään numbers match.
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eiks numbers match oo sitä, kun rekisterikilven numero on sama kun rekisteriotteessa? Onks mua kusetettu?
     
  17. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Minun muistaaksen käymissäni keskusteluissa JR kanssa ns. alkuperäinen Hemi oli jäätynyt halki ja tämän jälkeen siihen on laitettu uusi alkuperäinen Chrysler vara-osa lohko. Tämä kone on sittemin mennyt etelä-suomeen toiselle harrastajalle ja auto Belve oli ilman konetta. Että jos oikein pilkkuja nussitaan.
     
  18. makeheikki

    makeheikki 1st gear



    en maa tia kysy vaikka jrlta, se on saanu tarjouksia tai kato mika sun otenumero on vai onko jarrupalat jo vaihdettu, autollas ei oo mitaan arvoo :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:




    haavelijat kuvittelee suuria rahoja vaikka on vaan sangollinen paskaa
     
  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Jos 67 4d hemi-belvedere on sangollinen paksaa niin kerros nyt ihmeessa mimmosia erikoisuuksia sulta oikeen loytyy, mr. reality??
     
  20. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Juu, provosointi voi olla kivaa, mutta joskus se on vaan täysin turhaa.
     

Kerro tästä muillekin!