Sea´n Sand Run 2007 / Truckmeet, Kalajoki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mussemaan, 21.12.2005.

 1. Dorset

  Dorset 1st gear

  Tulossa ollaan :D
   
 2. prospector

  prospector 1st gear

  no onkos truck meettinki viel voimassa?mökki on jo vuokrattu
   
 3. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  No eiköhän me jotain puuhaa keksitä.

  Käyn kyseleen oikein kunnanisiltä ens viikolla paikan jossa saa maastureilla peuhata ja vaikka repiä puita kilpaa juurineen irti...tai vastaavaa. :D
   
 4. Pahis

  Pahis 1st gear

  Lentokentän pohjospäädysähän on mukavia vanhoja hiekkamonttuja, näyttävät ainaki olevan mönkiämiesten suosiossa jäljistä päätellen...

  Mukaan tullaan jos vaan mahtuu! :D
   
 5. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Mahtuu, mutta siellä montulla on taimikkoa aika julumasti.
  Käyn kaupungintalolla tivaamassa paikkaa heti ma tai ti.
  Mutta jotain kyllä löytyy ilman kaupunginkin apuja, se on varmaa.
   
 6. prospector

  prospector 1st gear

  kuinkas valmistelut sujuu?onko paljon tulos porukkaa?onkos mitään letka ajoa suunnitteilla?
   
 7. Erska

  Erska Gearhead

  Itellä ei sitten ole Rotke vielä suomessa, mutta toivon että jokainen kunnon kuormuri saadaan kuvattua ja kuvat taas saadaan tänne nettiin. Vai mitä? :odroll:

  Musseman pitää huolen ainakin?
   
 8. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Voin räpsiä, no problem.

  Ainakin hiekkasärkkien ravirata on nyt meille varattu, edellisviikonloppuna samalla paikalla olikin Tractor pulling kisat. 8) Onhan nää aika lähelle rattoreita.

  Pitäis vaan keksiä joku sopiva "jarrupaino", jos ei muuta keksi niin tietenkin toinen trucki liinalla perään kiinni. Ja vaikka seisontajarrua naksu-kaksi päälle. Jarruna tietty sama auto koko ajan.

  Yritän vielä keksiä mistä löytyisi sopiva mäki kiivettäväksi, eiköhan jostain sopivan haastava löydetä. Mäkikisa olis kuitenkin ehkä jännempi, mutta toisaalta puhdas vetokisa sopii duallyille ym paremmin. Katsotaan.

  Aloitusajaksi ajattelin klo 15.00, tämä sen vuoksi että letka-cruising lähtee hiekkasärkkien lentokentältä n. klo 17.00, kerettäis siihen mukaan.
  Silti jää halukkaille aamupäivä aikaa katsella drag racea, näkee ainakin kaikki autot ajamassa vaikka loppuhuipennus jääkin väliin.

  Peijooni, mulle vaan tulee kaukaisia vieraita "yökylään" n. klo 19-20, sitten ei ainakaan rientoja pysty järjestämään. Mutta onnistuu kyllä varmaan näinkin.
   
 9. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Nooh?
   
 10. seppä

  seppä 1st gear

  En sitten pääsekään omalla rotkella mestoille, mutta tulen kumminkin Freeriden kyytillä ihmettelemään tilannetta.
  Auto on sen verran pahasti purettu (tosin sisältä) ettei sillä viitsi lähteä.

  Joutuu tyytyyn vaan kartturin hommaan ja puhuun että on mullakin oikeesti rotke mut en vaan viitsiny tulla sillä
   
 11. Dorset

  Dorset 1st gear

  Siis treffit Kalajoen raviradalla lauantaina klo 15.00. Tulossa ollaan :D .
   
 12. ATS

  ATS 3rd gear

  Perskule!!! :mad: Huhtikuussa varattu tämä viikonloppu meetinkiä varten niin nyt pitää lähtee sukupippaloihin lauantaina kempeleeseen.

  Saa nähä pääsiskö sunnuntaina karkaa. :wink:
   
 13. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Juuri näin. Ja ravirata sijaitsee hiekkasäkillä.

  Jos onnistun löytämään sellaisen hiekka tmv mäen jonka möyryyttämisestä ei tule sanomista, niin siirrytään sitten sinne "lennosta"
   
 14. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Tässä maistiaisia. Varsinaiset kuvat tulee perässä.
  http://www.youtube.com/watch?v=pv_icwFvM74

  Viime hetken peruutuksien vuoksi autokuntia tuli paikalle vain 5kpl, mutta lystiä oli. Käytiin möyryyttämässä hiekkamontulla, ja löytyihän sillekin rinteelle "kengittäjä" -Dorset meni heittämällä ylös asti. 8) Ja mää kun tuumin etukäteen että mäessä on vähän liikaakin haastetta...
  Perskuta, 265 All terraineilla kun ei päässyt kuin 1/3 ylös vaikka kuinka yritti. :mad:

  Montulla myös grillattiin, huolimatta siitä että allekirjoittanut jätti retki-kaasugrillin paineenalentimen kotiin.
  Onneksi oli mukana moottorisaha jolla grillipuut sitten syntyivät käden käänteessä. Tankkikin sattui olemaan täynnä, joten sytyttämisessä ei suurempia ongelmia ollut. :)
  Päät kääntyivät ihan mukavasti vaikka autoja oli vain 5, Komea rivi oli mm. ABC:n pihalla hetken aikaa parkissa makkaraostoksilla.
  Tuumittiinkin että enempi on hienompi, jospa sitä ensi vuonna saataisiin aikaan "oikea" miitti. -Tää nyt oli vähän tämmöistä harjoittelua.

  Ja kaiken lisäksi mun piti prkl häipyä paikalta jo 19.00, jäi ne kaikista makoisimmat ilta-jutustelut tyystin tekemättä.
  Mutta tosi kiva oli nähdä nimimerkkejä luonnossakin! Kiitokset teille!

  Tässä maistiaiskuvaa, laitan kaikki mitä multa löytyy jahka ehdin.
  Voisko muutkin laittaa linkit/kuvat näkyville? Mulla kun ei niitä niin hirveästi ole.
  [​IMG]


  P.S.
  Sori
  , kiilattiin cruising -letkaan kalajoen keskustassa liikenteenjakajien yli ja vielä vastaantulevien kaistaa...myöhästyttiin vähän kun meni monttu-ajoissa niin pitkään.
  Mutta hieno letka, mukava kun kerettiin mukaan!
   
 15. Mäxä

  Mäxä 3rd gear

  :oops: Joo, luuseri täällä ilmoittautuu, varsinainen vässykkä kun en päässyt, ja muistihan mansesterin porukka soitella ja kehua kuinka hienoa oli. Niih... Kai sitä voi epävirallisiakin zembaloita Rotsi-porukalla pitää, vaikka ihan vaan muutaman oluen ja mökkeilyn merkeissä, voihan..? :-?
   
 16. freeride

  freeride Gearhead

  joo hauskaa oli,sauna ja yöpymismesta oli luxusta :lol: kitos vielä kerran Dorsetille!!mää laitan kans kuvatukset näytille ku kerkee ja pätkän viteookin kun saa oikeet kaapelit joilla saa purettua koneelle.
   
 17. Erska

  Erska Gearhead

  Komiaa. Oli kyllä hienon näköstä. Ensi vuonna kun saadaan vielä joku pystyyn niin saadaan sinne yksi 37" varustettu 6-pyöräinenkin. Aika tyypillisesti jätti porukkaa tulemasta, kuinkas paljon piti tulla?

  Onnistuisiko jos laittaisitte sitten videon vaikka johonkin megauploadiin(max 250mb) taikka vastaavaan niin saisi ihan koneelle asti ladattua sen?

  Tossa Dorsetin mäkeä kiivetessä vaikutti ihan siltä kun joku pelkääjän paikalla olis jopa pelännytkin. :wink:

  On se niin väärin kun tuossakaan mäki ei näyttänyt miltään, videot valehtelee! :mad:

  Mäen kiipeemiseen vielä,
  Tossa katellu vielä katellu kitkalukkoa eteenkin, tai jos autossa ei ole takanakaan kitkalukkoa niin voipi sitten laittaa eteen ja taakse paineilmatoimiset.

  ps:tuossa parkkikuvassa Dorsetin ram ei edes näyttänyt kovin vakiota korkeemmilla ja mussemaanin etuvanne näyttää siltä kun siitä puuttuisi pala, silmät tai kuva valehtelee...

  Edit:Freeriden albumissa näyttääkin jo Dorsetin Ram korkeelta. :rotfl:
   
 18. freeride

  freeride Gearhead

 19. Dorset

  Dorset 1st gear

  Kiitokset koko perheen puolesta. Oli mukava todeta kuinka asiallista porukkaa Dodge ympyröissä pyörii. Vanhempi poika (alle 3v.) odottaa jo kovasti uutta tapahtumaa. Vaimon kanssa puhuttiin, että kannattaa ottaa vuokralle ens kerralla porukalla ISO mökki mihin mahtuu kaikki kerralla, niin kulutkin tippuu ja pysyy porukka kasassa loppuun asti.

  Tuolla muutama kuva montulta: http://kuvablogi.com/blog/623/0/ 8)
   
 20. Pahis

  Pahis 1st gear

  Jees. Kiitoksia vaan kaikille! Eikä kukaan kahtonu geeämmän miestäkään kieroon 8) Jäi vähä harmittaan kun piti poistua sieltä montulta etuajassa, oishan tuota voinu rymistellä enemmänki. Pitänee lähtä joskus ihan ihtekseen, kunhan vaan olis joku nykkimäsä ylös sieltä hiekasta...
   

Kerro tästä muillekin!