Sebring ´03-´06 parkkivalopolttimon vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja lumlum, 13.4.2011.

  1. lumlum

    lumlum Gearhead

    Terve,

    Onko täällä kokemusta otsikon mukaisen lullan parkkivalopolttimoiden vaihdosta (W5W)???

    Itse menin lauantaina itsevarmasti vaihtamaan ko. polttimoa, irroitin umpion ohjeiden mukaisesti vain todetakseni, ettei parkkipolttimoon ollut pääsyä. Ajovalopolttimon vaihto olisi käynyt sekunneissa, kuten myös vilkun polttimon vaihto.

    Kertokaa se kompa, mitä en tajunnut...
     
  2. lumlum

    lumlum Gearhead

    HOP.

    Kohta heiluu leka
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    Tuoreemissa chrysyissä on ollu yleensä jonkunlainen suljettava läpi pyöräkotelossa jonka kautta (polt) timon saa vaihdettua.
     
  4. lumlum

    lumlum Gearhead

    Tsuumailen yllä olevan vaihtoehdon rengasruletin yhteydessä, mutta pakko olla hieman pessimistinen, kun koko umpio oli jo kädessä, eikä siinä ajovalo- ja vilkkupolttimoiden lisäksi läpivientejä näkynyt...

    Kiitoksia avusta, lisää näitä!
     
  5. ahonkivi

    ahonkivi 1st gear

    Eikös se parkkipolttimo ole siinä ajovalopolttimon vieressä, sen saman ison kumin alla.
     

Kerro tästä muillekin!