Sebring 2005 etu yläpallonivel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja raceman, 5.6.2021.

  1. raceman

    raceman Gearhead

    joo. onko tämä kyseinen pallonivel yhtä työläs irrottaa paikalla kuin yläpallo takana tukivarresta.(piti antaa lämpöä ja tuohon tarkotetulla c puristimella vääntää aivan pää punasena.
    Katoin että tuohon eteen ei pysty ylätukivartta vaihtamaan paikalla ja toiseks noita ylätukivarsia ei ole oikeen saatavilla, eli saako tuohon eteen vaihettua yläpallon paikalla C clamp puristemella, joka on tarkotettu noihin hommiin.
     
  2. jahnu

    jahnu 3rd gear

    Juuri vikolla vaihdoin HYVÄLLÄ c puristimella. Ei mitään ongelmaa
     
    raceman tykkää tästä.
  3. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Itse otin koko tukivarren pois ja prässissä painoin veks vanhan ja uuden tilalle. Tukivarsi lähtee helposti irti,
     
    raceman tykkää tästä.
  4. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Rockautosta uus ylätukivarsi ja nipallisella pallolla. Omasta vaihdettiin pelkkä pallo irroitettuun tukivarteen ja se prässääminen vaatii tarkkuutta koska tukivarsi on varsin meltoa peltiä. Tukivarren pultit saa pois kun puristi jousta vähän läjään.
     
    raceman tykkää tästä.
  5. raceman

    raceman Gearhead

    Eli koko tolppa pöydälle ja puristaa jousta kasaan. on se kumma että ne tukivarren pultit on laitettu noin päin tehtaalla
     
  6. raceman

    raceman Gearhead

    Pitikö koko jousitolppa ottaa irti vai saiko tukivarren pultit jotenki pois paikalla
     
  7. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Eikäkö tolppa paikallaan puristin jousta vähän. Kahdella puristimella "puskureiden" puolilta puristin. En muista avattiinko tolpan yläpäätä.
     

Kerro tästä muillekin!