Seinäjoen Vauhtiajot!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja poskisolisti, 22.7.2007.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Ens viikonloppuna sitten taas polissit saa keräillä kortteja oiken pelukopallisen ja toimittaa juopuneita autoilijota pahnoille..tietys ruumiit lasketaan sitte vasta seuraavan viikon maanantaina..kun kadonneita juomareita etsitään maalta ilmasta ja vedestä. :(

    Niin sitä minä vaan että kokemus on osoittanut tapahtuman agiteeraavan heikkomielisiä turmion tielle... :soosoo:
     
  2. JackRabbit

    JackRabbit 1st gear

    Suomea on joskus vaikea ymmärtää, itse en ainakaan ymmärrä mitä poskisolisti ajaa takaa. :odroll:
    Noh, ei sen niin väliä, mutta muistakaa: [​IMG]
     
  3. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    No Suomeksi minä tarkoitan että taas on kuolemantapauksia odotettavissa kun jotkut haluuvat näyttää tien päällä kuinka pärrä/biili kulkee..tyyliin"jos MINÄ olisin ollu mukana kisassa niin sitte ois nähty mistä kana kusee.... :poff:

    Tuommoiset tapahtumat valitettavasti villiinnyttää "liikennevalo" kisaajia-ja lopputuloksena on sitten ruumiita taikka vaikea vammaisia! :soosoo:
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tapahtuman vaarallisuudesta huolimatta lähdemme sinne oikein äijäporukalla. Pitää varmaan ottaa kulkuneuvoksi kaikkien pienimmällä moottorilla varustettu auto. :rotfl:
     
  5. JackRabbit

    JackRabbit 1st gear

    Joo'o voihan tietysti moottoriurheilu villiinnyttää joitakuita nuoria.
    Ehkäpä kaikkiin MOOTTORIURHEILU tapahtumiin pitäis laittaa ikäraja.
    Ehkä joku 35v olis sopiva ja tietysti vielä tarkistettaisiin millaisia ajoneuvoja kukin omistaa, ettei vaan kuuluisi ns. riskiryhmään. :rotfl:

    Ja voi kiesus, just muistin että Jyväskylän suurajot on tulossa.
    Ulkonaliikkumiskielto pitää julistaa koko maahan! :rotfl:
     
  6. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :odroll:

    Hmm.. eijei -en tarkoita nyt tuota että moottoriurheilu pitäisi lailla kieltää..
    Oletten nyt käsittäneet porttiteoriani väärin-moottoriurheiluahan pitäisi tukea oikeen valtion taholta niin ehkä jokunen liikennevalokisa älykääpiö voisi kokeilla kinneriään oikeen radallakin..ääh... :poff:
    Muuten näitten liikennevalo hylkiöitten homma menee silleen että ensin kisaillaan polkupyörillä sitten mopoilla-sitten kevareilla-sitten isoilohko prätkillä-sitten autoilla ja jossain vaiheessa noista AINA tulee aivan turhii onnettomuuksia..MUTTA RADALLE EI KUUNAAN TOHDITA MENNÄ..

    oikeen v..tuttaa kun viime vuonnakin eräs kaverini kehui tulleensa 1100cc prätkällään pitkät matkat 200km/h vauhtia kotiopäin..voi voi kun siinäkin perheessä on juuri valmistunut omakotitalo ja 3 alle kouluikäistä pirpanaa..niin ja tuo pärrä oli silloin lainassa naapuristosta-ja tänä vuonna menee kuulemma taas-tosin isommalla prätkällä. :argue:

    Harmittaisi vaan todeta.".mitäs minä sanoin"...jälkiviisaus ku ei paljoo auta. :soosoo:
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tosiasia on myös se, että kyllä suomessa on moottoriradalle pääsy tehty niin tolkuttoman vaikeaksi että ei ole mikään ihme että kadulla pitää sitä riskiä kokeilla.

    Terveisiä vaan kaiken maailman moottoriurheilukieltoja väkästäville viherpiiperöille ja ja niitä miellyttäville idioottipoliitikoille.

    Otetaanpa esim. Keski-Suomen alue. Missä pääsee kokeilemaan autonsa kiihtyvyyttä ja huippunopeutta, puhumattakaan mutka-ajosta? Enkä tarkoita ajoharjoitteluratoja, Joutsassa on, mutta pituus loppuu kesken. Ja senkin paikan pyörittäjä valitteli, että milloin vaan tulevaisuudessa voi ympäristölupa mennä umpeen.

    Vastaus: Ei missään, nuoriso kokeilee kadulla.
     

Kerro tästä muillekin!