Selkämaa voittoon Unkarissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PasiU, 2.5.2010.

  1. PasiU

    PasiU 3rd gear

    Moottoripyörien kauden ensimmäinen EM-osakilpailu on ajettu Unkarissa Kunmadarasin radalla.

    Top Fuel Biken vajaassa kaaviossa ajoi voittoon Kai Selkämaa. Pudotusrundeilla Kaitsu ajoi kaksi kuuden sekunnin aikaa. Ekalla rundilla Petri Paljakkaa vastaan oman ennätyksensä 6,9554s ja finaalissa soolona 6,9910s ja rulla kiinni 300m kohdalla.

    Muista suomalaisista Ismo Mäenpää ajoi hienon kisan ja voitti ekalla pudotusrundilla kokeneen Roel Koedamin reaktioilla. Toisella kierroksella Ipa ajoi hienon 7,1307s ajan, mutta Job Heezen tykitti 6,9040s ja ajoi myös twinien voittoon. Kemppaisen Samun ajot jäivät valitettavasti ensimmäiseen pudotusrundiin.

    Pro Stockeissa ajettiin 16-kaaviota ja Freddy Fredlund putosi valitettavasti toisella rundilla Anders Abrahamssonnille. Freddyn paras aika oli 7,3967s.

    Tarkemmat tulokset www.eurodragster.com
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Onnittelut Kaitsulle voitosta, tosta on hyvä lähteä seuraavaan osakilpailuun Englantiin. Kyllä Ipa nappasi hienon päänahan, vaikka ajot jäikin semiin, onnittelut.
     

Kerro tästä muillekin!