Seville 99 radio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijussi, 5.3.2017.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Eipä tuossa taida vielä väylätekniikkaa olla.
     
  2. mcmies

    mcmies Gearhead

    Onkos joku korjannut tämmöistä vikaa? Käkkylän kajarit pieree vittumaisesti, tarttis tehdä jotain, mutta kun en tiedä, että mitä.
     
  3. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Taitaa olla sukuvika. Uusimalla korjaantuu, mutta ovat kohtalaisen kalliita. Rockautosta löytyy uusia nähtävästi "edullisimmalla" hinnalla,
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onko vielä joutilaana?Onkos tuo samanlainen kuin -98 sevillessä?
     
  5. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Onkohan siinä aktiivikajarit jotka tarvitsevat adapterin oikein toimiakseen tavis radion asennuksen yhteydessä? o_O
    Jeepissäni oli Infinity Gold cd-radio ja sen hajottua piti laitattaa tavallinen Alpine radio cd-soitin ja se adapteri, eikä se adapteri kallis ollut.... :cool:
     
  6. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Osta samanlainen bosen toosa ja vaihda siitä se cd mekanismi siihen vanhaan niin ei tuu ongelmia varkauseston kanssa tai sitten jos vaihdat koko pelin niin tarttee tilata koodi boselta tai valtuutetulta liikkeeltä, luonnollisesti maksua vastaan. Vielä yksi vaihtoehto on vaihtaa soittimen merkkiä ja tilata siihen by pass boxi jotta noi bosen kajarit toimii.
    E: tää kaveri korjailee bosen soittimia
    http://www.sahkojaelektroniikkahuolto.fi/
     
  7. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Onhan tuo vielä tallessa ja joutilaana. Laita yhteystietoja.
     

Kerro tästä muillekin!