Shift kitin asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Polara, 4.9.2006.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Tuli tuommonen shift-kitti tilattua tuohon 727 laatikkoon. En oo kyllä vielä aukassu sitä pakettia että onko siellä mitn asennusohjeita. Mutta jos jollain olis linkkiä, tai yksinkertaisesti jos joku ossois selittee miten se sinne laitetaan? Onnistuuko laatikko paikallaan, vai kannattaako puottaa ensin varpaille ja pöydällä rassata. Nythän tuo olis helppo irrottaa, kun ei oo konetta eikä kartaania paikoillaan. Ainiin ja onko tuo nyt semmonen homma, että sen maalisjärjellä hoitaa, että se loota toimis vielä sen jälkeenkin??

    Siinä sarjassa oli vissiinkin kahta eri jämäkkyyttä, niinkun kisa ja sitten tosi-kisa!? Jos nyt oikein ymmärsin. Varmaan se miedompi riittää, kun ei siitä nyt ihan täyttä kilpuria tule... Mutta onko se jäykempi satsi sitten helppo vaihtaa sinne tilalle, jos mieli muuttuu?
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ei tarvitse laatikkoa irrottaa, ainoastaan venttiilipöytä. Oot ilmeisesti tilannut TransGon paketin, TF-1 on mieto ja TF-2 kireempi ja TF-3 on jo muistaakseni manuaalikoneisto. Tulee selkeät ohjeet ja kaikki muu tilpehööri+suodatin ja ö-pohjan tiiviste. Pitäis onnistua jos tekee just niinkuin ohjeissa lukee. Ja selviää ihan perustyökaluilla.
     
  3. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Valan tässä uskoa kertomalla että minäkin onnistuin heti ekalla yrittämällä shift kitin asennuksessa juurikin 727 lootaan. Kyllä se onnistuu jos englanninkieltä taitaa ja tarkkaan tekee ohjeiden mukaan. Mulla oli kone ja kaikki kiinni autossa joten avasin vaan laatikon öljypohjan ja otin venttiilikoneiston työpöydälle käsittelyyn, ei siinä kai mitään sen kummempia ole kun rupeaa vaan työhön..
     
  4. Polara

    Polara Gearhead

    No hyvä homma! Ajattelin vaan näin henkisesti jo valmistautua ko. operaatioon.
     

Kerro tästä muillekin!