SHOWDOWN! pe 4.3.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kasi-Pasi, 28.2.2005.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Taas tykitetään ravintola Rytmi-Katissa Kouvolassa.
    Illan latauksesta vastaavat tällä kertaa Roadracers Tampereelta ja joku mikälie tuntematon Crazy Cavan & Rhythm Rockers jostain vähän kauempaa!!! :lol:
    Taukojumpasta vastaa Dj Daddy-O.
    Tiketit 12€ ja edelliskerroista poiketen alakerran ovet avataan jo klo 21.00.
    Saavu paikalle, mutta älä pidä kiirettä, että mäkin ehdin ostaa lipun...!

    Lisäinfoa ja muuta mukavaa: www.showdown.fi
     
  2. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Pitää koittaa suoriutua paikalle.Entäs lauantai?? sinne Valkeakoskelle samoilla vauhdeilla???
     
  3. dartman

    dartman 1st gear

    Ja huomenna sitten illalla suuntana Kouvola!!! :p

    Kunhan työpäivä on hoidettu alta pois niin ei muuta kuin viihdevaihde päälle ja menoks :wink:
     
  4. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Ja mihis aikaan se lipunmyynti oikein lopetettiin????? :mad:
    Kävin ovella 23:24 toteamassa ettei lippuja enää myydä. :argue:
    Siitä tuli sitten tyhjänpäiväistä ajamista liki 200 km :mad: Autoni kestävät kyllä ajaa monta kertaa pitempiäkin matkoja mutta ei ollut ensimmäinen kerta kun kouvolasta jää paha maku. :mad:
    Meiltä etelä-karjalan puolelta löytyisi rytmi-kattia monta kertaa suurempiakin esiintymisareenoita Cavanin kaltaisille yleisömagneeteille.
    Sisällä näytti olevan vielä sen sortin porukkaa mikä olisi varmasti kotoaan löytänyt paljon ergonomisemman nukkumapaikan kuin mitä baarin pöydän alta.Olisi huomenna ehkä jäsenetkin vetreämmät ja samalla vapautuisi tilaa selväpäiselle kahvinjuojalle joka on kiinnostunut siitä bändistäkin.Kahvista saa baarikin vielä aika hyvän katteen.
    :cry: Jotain positiivista jos hakee niin ratkesi ainakin yksi kysymys jota olen koko viikon pohtinut.
    Jättäisikö väliin tänä viikonloppuna kouvolan vai valkeakosken bileet?
    Huomenissa taas 6tietä samoja jälkiä pitkin kouvolan ohi kohti länttä.
    Parasta kouvolassa onkin juuri valtatie 6 jota pitkin koko hiton kaupungista pääsee sujuvasti ohi.
    :lol:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Partner: siis sen takia sulle jäi paha maku suuhun Kouvolasta kun aioit ostaa liput lähes puolen yön aikaan tunnetun ulkomaalais bändin keikalle, ja ne oli myyty loppuun/sisälle ei haluttu enempää porukkaa? 23.30!
    Alan pippaloissa on tullut käytyä jo 80 -luvun alusta, ja jo silloin selvisi että kun kyseessä on tunnettu bändi + ravintola (eikä esim. jäähalli) liput ostetaan niin ajoissa kuin mahdollista. Näin ainakin eteläisemmässä Suomessa.
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    Kahvi on halvinta kotona.........
     
  7. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Luulis, että PARTNER:kin on huomannut edelliskerroilla, minkä kokonen mesta on. Ellei mulla olis ollu "varma" lippu ovella, niin olisin kyllä notkunut siellä heti kun lipunmyynti alkaa, enkä puolenyön aikaan...
    Mikäänhän ei estä järkkäämästä kunnon bileitä sinne ylistettyyn Etelä-Karjalaan (jos kykeneviä puuhamiehiä löytyy), mutta mun mielestä rokkikukoille kuuluu todella iso hatunnosto Kouvolan seudun rock´n´roll-kulttuurin elvyttämisestä ja iso kiitos kuuluu ennen kaikkea Rytmi-Katin suuntaan, kun ovat tarjonneet paikan kyseisten klubi-iltojen viettoon!
    Lohdutuksena voin kertoa, että myös esim. Jyväskylästäkin saapunutta väkeä jäi ulkopuolelle...
    Ainahan joku narisee joka hommasta ja kuuluuhan kritiikkiä antaakin, mutta niin kauan kun ei ole itsellä tarjota parempia kemuja, niin en näe syytä haukkua muita rientoja, varsinkaan jos ei itse saavu ajoissa paikalle...
     
  8. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Ihan sama tässä vaiheessa.Crazy Cavanin kuten myös roadraserssin olen livenä nähnyt lukemattomia kertoja.
    Sitä paitsi.Vastahan Lee Rocker kävi Lappeenrannassa vaan eipä siellä paljoo ihmisiä kymenlaakson suunnalta näkynyt kuin muutama.
    Turha valittaa jos se olikin siellä keskellä viikkoa.Silloin täytyy järjestää vapaata,olisi sinne mahtunut sisään vaikka olisi tullut puolen yön jälkeenkin.
    Jos joku on kiertänyt alan bileitä 20vuotta niin on hyvinkin todennäköistä että minä olen ehtinyt kiertää vielä useammissakin pelkästään 10 vuoden sisällä.Tuo eilinen oli kyllä ensimmäinen kerta laatuaan vaikka onhan joskus pileiden peruutuksiakin tullut eteen vasta pelipaikoilla,yksi sellainenkin yllättäen juuri kouvolassa.
    Kohta lähden ajelemaan sinne Waltikan pileisiin.Matkaa sinne tulee päälle 250km.Varmaan ajelen sieltä yöllä poiskin enkä ota ketään kyytiin.
    Kiva jos siellä Kasi-Pasiakin näkee.
     
  9. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead


    Onpahan sitä joskus käyty Semifinalinkin ovella toteamassa, että piletit ovat loppu. Ja kello näytti kuitenkin vasta iltayhdeksää! :(
    Eipä tullut silläkään kertaa mieleen haukkua paikkaa tai bilejärjestäjiä, etten hommanut ennakkolippuja...
    Waltikassa ei törmäillä, mutta kyllähän noita pirskeitä koitetaan mahdollisuuksien mukaan kierrellä aina kun lapsenvahti järjestyy. Devilsien pääsiäiskemuihin yritetään ainakin suunnata ja kyllähän nuo seuraavienkin Showdown-karkeloiden esiintyjät taitavat houkutella paikalle...ja ajoissa, että pääsee sisään :wink:
     
  10. PARTNER

    PARTNER 1st gear

  11. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Juurikin näin teemme! Lukko! Kiinnitä! (Valmistavalla osalla kantapäät napsahtavat yhteen.)
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!