Shrinker/stretcher

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja bbford, 3.4.2008.

  1. bbford

    bbford Gearhead

    Minkä merkkisiä laitteita teiltä löytyy?
    Ajattelin tollasen hommata,onko tosta summitin myymästä woodward fab merkistä kokemuksia?
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    me tilattiin tuo summitin venytyskalu ja toimii hienosti,voi tehä kumpaankin suuntaan kaaria tosi pienellä säteellä.
     
  3. hegezei

    hegezei 1st gear

    Hommasin bernardo merkkisen tyssäys vehkeen ja tuntuu näin alkuun laadukkaalta vehkeeltä, (huom. pienellä käytöllä ollut vielä). maksoi 228€
     
  4. Gutless

    Gutless Gearhead

    mistä noita Bernardon koneita kantsii ostaa? Sikkikone mielessä.
     
  5. crawler

    crawler 1st gear

    Soita suoraan maahantuojalle (konesentteri.fi), saa ihan asiallista palvelua. Paikan päälle voi mennä hypisteleen vehkeitä jos asuu lähellä. Itsekkin ostin sieltä alle 500 eurolla tavaraa ja näinkin "pieni" asiakas sai oikein hyvää palvelua.

    Tavaran laadun saa jokainen aina päättää tapauskohtaisesti tarpeidensa mukaan.
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Katselin sikkikonetta tuolta, mutta tulipa samalla toi shrinker/stretcher vastaan. http://www.matthys.net/english/ezshop/e ... terCat=111
    TYHMÄ kysymys, mutta miten toi masiina toimii tai olisko jollain kuvia mitä tuolla tarkalleen voi oikein tehdä? Olen aika tumpelo vielä peltihommissa.
    Onko joku muuten tilaillut Matthysilta koneita?
     
  7. Volkkarijermu

    Volkkarijermu 1st gear

  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tuo summitin masina maksoi 188.00 eur.
     
  9. Holley

    Holley Gearhead

    Joo, kiitoksia taas kovasti. Toihan näyttää aika kätevältä. Pitänee lisätä ostoskoriin tommonenkin. Euroopassa ei mene tulleja eikä ehkä niin isoja rahtejakaan.
     
  10. forssu

    forssu Gearhead

    Mullakin ollu Bernardon sorvi/jyrsin kone kohta 3kk tilauksessa maahantuojalta. Piti tulla viikossa. Aina on vastaus että tulee ens viikolla ja niin ystävälliseen sävyyn kun olla voi. Ja viimeks sanovatten jo että huomen aamulla ilmottavat koska saan koneen. Ei ole vieläkään sopivaa aamua tullu... :mad:

    Luulen että hinnat on noussu ja ne odottaa että luovutan että ei tarvis myydä vanhalla hintaa...
     
  11. Hart

    Hart 1st gear

    Jahas täälläkin tyytyväisiä asiakkaita. Itsekkin ostin tuolta järeähkön bernardo työkalujyrsimen ja sen toimitus kesti kaikkiaan yli 7kk :mad:

    Itse laitteessa ei ole mitään moittimista, hintaisekseen erinomainen hankinta mutta tuo maahantuoja saisi haukata lapiollisen paskaa.
     
  12. 500cid

    500cid Gearhead

    Samoja kokemuksia, hieno laite mutta toimitus pyki luvattoman kauan.
     
  13. forssu

    forssu Gearhead

    No nyt piti taas perjantaina tulla sorvi, tai siis maanantaina, eiku nyt tulis ens maanantaina...

    Mää luovutin ja sanoin että ei tarvi toimittaa. 2 viikon päästä ois tullu 6kk ku tilasin koneen. Että sujuvat toimitukset.
     
  14. Kalkkuna

    Kalkkuna Gearhead

    Bernardon "venytys- ja tyssäyslaite" tuli hiljattain hankitua Farmilaitteelta. Nopeesti vielä tuli, tilausta seuraavana arkipäivänä posti toi jo kotia saapumisilmoituksen. Makso 228€+postikuluja vähän toistakymppiä. Jalusta vielä vähän kesken mut kohta pääsee testaamaan...
     

Kerro tästä muillekin!