Sierran hattuhylly

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kamelisko, 10.6.2002.

  1. kamelisko

    kamelisko 1st gear

    Mahtaako sierran hattuhylly olla kantava rakenne, että voiko siihen tehdä kaiuttimille pari reikää.

    Sanoin jo kaverille, että kai siihen voi, jos tekee rei'istä siistit, ettei pääse repeilemään. Mites on?
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Jos kyseessä on sedan mallin Sierra, niin siellähän on jo valmiina kaksi reikää "kaiuttimille", niitä saa kyllä suurentaa jos meinaa asentaa jotain muuta kuin 4" keskiääniset. Tai sitten tekee alkuperäisen hyllyn päälle siistin hyllyn esim mdf:stä, saa korotettua, ei tarvitse mahdollisesti tuhota autoa niin paljon.

    Kaiva vanhoja HiFi-lehtiä, niillä oli joskus 90-luvun puolivälissä projektina VW Vento. Siitä artikkelisarjasta saa paljon hyviä vinkkejä ämyreiden asennukseen.
     
  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mistäköhän sai vinkkejä se hifi-asentaja, joka tunki Mussen takapenkin sivujen ja kyljen väliin täyteen lasivillaa? Sillä villamäärällä olisi eristänyt noin yhden seinän. No eipä kyllä resonoinutkaan.
     
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Arto65FB kirjoitti:

    "Mistäköhän sai vinkkejä se hifi-asentaja, joka tunki Mussen takapenkin sivujen ja kyljen väliin täyteen lasivillaa? Sillä villamäärällä olisi eristänyt noin yhden seinän."

    Noilla "akustoinneilla" saa ainakin ruostumisen hyvään vauhtiin...Noissa autohifijutuissahan oli sellainen trendi, että kaikenlaisilla mömmöillä ja villavirityksillä pyrittiin vaimentamaan autoa, jotta poppi soisi paremmin.

    Akustoida voi monella tavalla; muinainen Transit soi parhaiten, kun kyydissä oli kuusi turvesäkkiä.
     

Kerro tästä muillekin!