siirtokilvillä ajaminen omavalmisteella...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja outroadrebels, 20.3.2009.

 1. Jza

  Jza Double Gearhead

  No millä perusteella noi ralliautot sitten saavat ihan pyydettäessä puuhakilvet? Ei niitä ainakaan korjaamolle olla ajamassa ja sen tietävät lappujen myöntäjätkin varsin hyvin.
   
 2. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Josko asia olis jotenkin liittyväinen kilpailutapahtumaan, lukeekos niissä otteessa kilpailuajoneuvo vai mitenkä ne sen todistaa että tarkoituksena on kisaan liittyvät ajot hoitaa?
  Vastuunkantajia ei ole mistään muuata koskaan löytynytkään kuin peilistä, ei se silti vissiin tarkota ettei kysyä saa? Tai että olis hyväksyntää vailla :rotfl:
   
 3. eekoo

  eekoo Gearhead

  Kilpa-ajoneuvo, auto tai m-pyörä saa tarrat kilpailu tapahtumaan vain tietylle reitille. ja vain kilpailun ajaksi. Tarrakilpi autot on katsastettu tieliikennekäyttöön muttei rekisteröity.
   
 4. Jza

  Jza Double Gearhead

  Eli periaatteessa tuommoisen aiemmin mainitun etumoottoridragsterin voisi ajaa kilpailupaikalle ja takaisin, kun vähän ruuvailee siihen valoja. Äänenvaimennustahan ei ainakaan tarvita, jos "kanta-auto" on joku 32 voorti tjsp :rotfl:
   
 5. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  ^Hyvä, alkaahan ne porsaareijät löytyä :rotfl:
  Kaikki jotka haluaa erottua liikenteestä ja haluaa jutella usein sinisillä haalareilla varustettujen henkilöiden kanssa; mars talliin!!!
   
 6. rocket dude

  rocket dude 1st gear

  Eikös nykyään homma on niin et ainakin autoja joka ei o rekisterissä pitäis romuttaa, tästä mä on kuulut puhetta ainkin sen jälkeen kun tä liikentestä poisto tuli voimaan? Jos asiat olis näin niin ralli kuskit joutis vaihtaa lajia romurallin :rotfl: Omateko rodien tapauksessa olis kiinni siitä jos pokka pitää, jos se pitää niin vaikka lainaa kilvet naapurin autosta ja jos poliisit pysäytää niin sano vaan et kortti ja rekisteriote unohtui kotiin ja kertoo naapurin nimi :rotfl:
   
 7. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Tää tarkoittaa lopullisesti poistettuja ajoneuvoja siis joista tehty romutustodistus! Näihin ajoneuvoihin ei voida siirtolupaa myöntää!
   
 8. Cliff Barnes

  Cliff Barnes 1st gear

  No entäs jos tämmösen erikoisvempaimen rekisteröisi työkoneeksi? Joku kompura tai agrekaatti peräkonttiin ja voimavälitys kardaanilla.
  Ainakin olisi jotain perusteita suurelle moottorille.
  Ite ajelin joskus siirrettävää hirsitehdasta, joka oli täys yhdistelmä pelkällä c-kortilla. Nimismies sanoi, että sitä voi ajaa vaikka traktorikortilla, kun kerran on työkone... :eek:
   
 9. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Siis millä ilveellä siihen haetkaan jos auto on jo romutettu ja elää uutta elämäänsä Hackmanin kattilana? :D
   
 10. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Tervetuloa opiskelemaan Saksalaiseen yliopistoon 90-luvun puolivälissä. Kerro, tiedän..!

  Amt on Amt.. Muu on haihattelua..
   

Kerro tästä muillekin!