Siivouspäivä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Tupis, 14.2.2009.

 1. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Lauantaina 28.2 olisi tarkoitus pitää siivouspäivä tallilla klo 10.00 alkaen!
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Onko makkaran paistoa?
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Tuli mieleen että onhan kaikille tallipaikan haltijoille ilmoitettu siivouspäivästä,eivät nimittäin kaikki täällä surffaile.
   
 4. tzei

  tzei Gearhead

  Nii, ja osa on valitettavasti töissä lauantaina...
   
 5. janne_r

  janne_r 1st gear

  mie voen olla se makkaran PAISTAJA.......
   
 6. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Hommataanko sulle vielä semmonen kokin hattu ja essu? :D Niin ja varmasti osa porukasta on lauantaisin töissä tai sitten on vaan muita pakollisia menoja, mutta oman paikanhan voi siinä tapauksessa siivota etukäteen niin ei ole mitään ongelmia.
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Joo,jannea ois hyvä makkaramestari,kannatetaan.Muistetaan sitten ettei saa kuormasta syödä kuin puolet,se kuuluu kokin pakolliseen laadun tarkkailuun!!
   
 8. janne_r

  janne_r 1st gear

  niih ja pitää varmaan ton ölperö kapin sisustaakin tarkastella samalla....
  p.s. vaaleeta/harmaata maalia saatiin jos joku haluvaa rustata väriä pintaan....sävytetäänkö pinkiks vai mikä sävy????
   
 9. Tuide

  Tuide 1st gear

  Kääk

  Hui miten aikasiin alakaa teijjän putsoominen. Toivottavasti ei mee elokuvailta yönäytöksen puolelle, edellisiltana nimittäin... Suatan tulla pölyhuiskan kanssa jelppimään tuossa puolilta päivin. :)
   
 10. Wäiski

  Wäiski Gearhead

  Ja sehän on varma, etten minä osallistu talkoisiin klo 10.00 alkaen. Kyllä minä käyn oman paikkani siivoomassa, mutta klo. tuohon aikaan on vielä semmonen ÖSÖ, ettei Suomen tieliikennelaki anna ajolupaa. No en minä vuoden aikaan ole kyllä kovasti sotkenukaan. Taitaapi olla kertoja kolome, kun olen tallilla käyny. Kerran pikkujouluissa, kerran syyskokousessa ja kerran muuten vaan. Pikkujouluissa tuli NIIN hyvä fiilis, että ei välttämättä tule käytyä tänä vuonna niinkään usein.

  Jos se Potniakki haisee kovasti hommeelle, niin laittakee siitä ikkunat kiinni, ettei ilima pillaannu.

  - W -
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Elä Wäiski hättäile,kyllä siellä on rivakoita puuhaihmisiä ja minä katon jos sinun tontilla on liikoo hometta niin minä potkin vaikka vähän sivummalle,ooot tainnut sinäkii törmätä siihen keskisormi mieheen joka aina silloin tällöin esiintyy siellä tallilla.Ollaan tekemässä Pontiaccia niin elä turhaan lähe sieltä pihasta minnekään.Tullaan akan kanssa tässä joku viikonloppu ottamaan pienet Karhut!!!Terv:Ennen niinpaljon tehnyt eläkeläinen tai sitten ei mittään
   
 12. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  kiitokset niille harvoille siivous talkoolaisille jotka olitte paikalla.keväällä pidetää isommat siivoustalkoot kuhan tallista kalusto rupee liikennöimään.
  samlla maalataan kahvihuone viimestään ja nurkista lähtee kaatopaikalle kaikki ylimääräset romut.hyvät talven jatkot vaan kaikille tallin jäsenille ja tervetulloo ens viikonloppuna kaahaamaan jäälle.
   

Kerro tästä muillekin!