Siivoustalkoot 22. ja 23.5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja janne_r, 21.4.2009.

 1. janne_r

  janne_r 1st gear

  SIIVOUTALAKOOT TALLILLA 23.5 KLO 9.00 ALAKAEN
  SIIVOILLAAN ROMUJA NURKISTA JA MUALAILLAAN KAHVIJOTA....
  KAIKKI MUKAAN
  P.S. jos ei pääse tallipaikan haltijat mukaan...niin siivoilee etukäteen oman pilttuunsa !!!! tarjollal jotain pientä mukanan olijoille ....
   
 2. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Tarkennusta edelliseen eli siivoustalkoot lauantaina 23.5 alkavat klo 10. Ja kyllä, talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja ruokajuomaa.

  Ja mikä tärkeintä, edeltävänä päivänä, perjantaina 22.5 klo 17 alkaen olisi suotavaa olla paikalla tallilla, koska kahvihuone -joskus tunnettu myös baarina- tyhjennetään ja siivotaan maalausta varten.

  Mahdollisimman paljon porukkaa paikalle, vaikka ymmärrettävästi osalla on töitä tai muita esteitä. Hoidetaan paikat kuntoon tallilla, niin päästäänkin sitten jo kesän viettoon!
   
 3. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  no niin nyt kalenterit ajan tasalle et saadaan talkoo poppoota tallille.jokkaisen viihtyvyydestä on kyse eli ei pitäs olla vastenmielinen projekti kenellekään.saa myös aloittaa siivoomisen aikasemminki kukaan ei estä.
   
 4. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Ja hommahan on niinkuin ennenkin, eli jos et pääse paikalle kyseisenä päivänä, käyt siivoamassa oman paikkasi etukäteen. Ei tarvitse sitten kenenkään :argue: ..... toisilleen
   
 5. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  suuret kiitokset kaikille talkoissa mukana olleille.kahvio kasataan nousevan viikon aikana kuhan lattia kuivaa.
  vaihtolavan verran lähti kaikkee paskoo hallista pois.
  viel viimonen rutistus niin päästään baarin avajaisiin.
   

Kerro tästä muillekin!