Silmäniloa vuoden ympäri....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja MadMike, 7.4.2012.

  1. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Mulla on ollu neljä talvea ajossa toi nykyinen Tupperware. Edellisellä en ajanut talvella (ei se ehtinyt ollakaan mulla kuin sen yhden talven), kun piti laittaa mm. sisustaa ja äänentoistoa uusiksi ja sille löytyi sopivasti paikka kaverin tallista.

    Tämä nykyinen tuli ostettua lokakuulla ja alla olevissa kumeissa sattui olemaan M+S-merkinnät, ei ollut tallipaikkaa tiedossa ja AKEkin muutti systeemiään seisonnasta just sinä syksynä, niin päätin, että pidän sen vakuutuksissa ja ajelen sitten hienolla kelillä silloin-tällöin pikku lenkin, jos tulee oikein kova himo. Edellisen kanssa kun oli ihan liian pitkä talvi odotella.

    No, sittenhän homma lähti ihan lapasesta ja piti hommata talvirenkaat. Ja kun meno maittoi hyvältä heti eka talvena, eikä talvikäytössä ole ollut mitään ongelmia, niin paluuta ei ole ollut.
     

Kerro tästä muillekin!