Silverado 3500HD 2009 Duramax mittaristo pimeenä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja juzz, 24.6.2021.

 1. juzz

  juzz 1st gear

  Terve!

  Mittaristo meni pimeeksi ihan seisoessaan ja akut pääsi ihan tyhjäksi. Lieko sitten syy..

  Sulakkeet oli ok. Muistaakseni vaan taustavalo pelas ja varotusvalot, mutta mittarit ei liikkunu eikä vaihdenäyttö näytä mitään.

  Hommasin pölhälästä toisen mittariston, mutta toki siinä oli vähän sellasia ominaisuuksia mitä tuossa autossa ei oo oo (luistonesto ym) joten varotusvalot vilkku.

  Lueskelin jostian että vois pelata että vaihtaa prossun, jossa muisti vanhasta uuteen, mutta ei se kyllä pelaa sittenkään.

  Olisko apuja miten sais mittariston pelittämään?

  Jos vaihtoehtona on enää 'uus' mittaristo ja sen ohjelmointi, niin missä, miten? Apuva..
   
 2. J.J

  J.J Gearhead

  Mittaristo pitäisi ohjelmoida autosi vin-numeron mukaan GM:n ohjelmointiohjelmalla, käytettyynkiin mittaristoon tämän pitäisi onnistua, tosin oikeat ajokilometrit eivät välttämättä siirry käytettyyn mittaristoon, uuteen ne pystyy ohjelmoimaan suoraan.
   
 3. juzz

  juzz 1st gear

  Olisiko hajua mistä löytyis firma jolla ne GM:n oikeet vehkeet vois olla?
   

Kerro tästä muillekin!