Simpauttajan dodget ja ponchot...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ismoskosmos, 12.8.2005.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Heti alkuun täytyy sanoa,että olen FANAATTINEN simpauttajan ystävä ja olen katsonut elokuvan yli sata kertaa,eli ei kannata keskustella järkevästi minun kans elokuvan huonoimmuudesta tai paremmuudesta :rotfl: SE vaan on hienoin elokuva mitä missään on koskaan tehty...ASIAAN...Elokuvassa esiinyy komia musta musta dodge dart jonka pellin alta kuuluu selvä kasin höpinä.Kirjassa dodgen virkaa hoitaa pontiac.. liekö 70 luvulla ollu pontiac pula ku ei ole elokuvaan löytyny. :eek: Niin ja lähteväthän pojat kiljun juontiin komealla 50 luvun opelilla....en tiedä miks ees otin tällasen eto asian puhheeks :odroll: Let's go sano lutteet..sanky pallaa...
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    juu on se hyvä elokuva.....
    tulee heti mieleen muutama lause.......

    ......tämä on surutalo

    -ja meidän on ilotalo!!
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ...Eli meidän TALO on ilotalo :lol: ...pieni korjaus... :rotfl:
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Jumankekka en siis ole ainoa joka on kattonut ko. elokuvan lukemattoman monta kertaa (kirjakin tulee luettua muutaman vuoden välein)! Toivottavasti joskus julkaistaan deeveedeenä.
    Joskus olen miettinyt jotta eipäs (vaikka) Pölönen ole tehnyt simpauttajasta uutta versiota. Martti Suosalohan sopis simpauttajan rooliin kuin nyrkki silmäkulmaan.
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ite sain emännän pikkuveljen kautta netistä imuroidun dvdeen,joka tosin on väsätty tv versiosta.Yleltä saa vhs kassun mustavalkosena 50 euron hintaan... :-? Itse toivoisin,ettei kukaan pölönen tekis siitä versiota,vaikka suosalo ois kuinka hyvä simpauttajana.. :soosoo: Kyl Kuoppalan Ahti on se no:eek:ne!!!!Jopa Heikki Turunen on ylistänyt elokuvan kirjansa yläpuolelle..Olis tarkotus pistää täs joskus patja falconin takaloossiin ja lähtä ajelemaan lieksan suuntaan ja ettiä se kylä jossa kuvaukset on suoritettu...Ja voishan tota fani klubin tynkäähi sumplia. :D
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Kylän nimihän tais olla Vuonislahti? Samat ovat suunnitelmat. Jos vaikka tulevana suvena paikan päällä kävisi.
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No suakel!!Järjestetään sellanen pienimuotonen fani meetinki sinne ens kesäksi?Lenkin paistoa,oluen juontia ja joutavien jutustelua! :D Oisko innokkaita liittymään joukkoon tummaan??? :-? ...HYVINKÖ PALLAA????...?.....HA HA HA... :rotfl:
     
  8. Geebe

    Geebe Gearhead

    Kyllä Kuoppala on vakuuttavampi "maapoliittinen hirmujernijä" kuin Suosalo.

    Simpauttaja ja Siivoton juttu - paljon muuta ei tarvitakaan.
     
  9. Geebe

    Geebe Gearhead

    Anteeksi unohtui must-leffa "Katsastus" .
    Joku tuossa viereisessä ketjussa muistutti 22.8. uusinnasta.

    "Viekää pois ja myykää kun on niin lysmyinenkin"
    "Meinasin kuolla synnytyksessä ja muutenkin vituttaa"
    "Aikuiset miehet lättähattujen hommissa"

    Toivottavasti kukaan ei tarjoa näiden suomiklassikoiden kastiin Bullittia , Convoyta tai Christineä vaikka jenkkipalstalla ollaankin.
     
  10. Fireball

    Fireball Gearhead

    Lisätään ny letkaan vielä "Siunattu Hulluus", siiten onki koko kotimainen kulttileffarymäys rivissä. Hienoo että jengi arvostaa, eikä saatan mitään uusintaversioita mistään näistä neljästä. Sehä ois pyhäinhäväistys.

    Sullon Rummukainen tuo päänkuori niin ohkanen että tyhmyys paistaa läpi!
     
  11. Fireball

    Fireball Gearhead

    Lisätään ny letkaan vielä "Siunattu Hulluus", siiten onki koko kotimainen kulttileffarymäys rivissä. Hienoo että jengi arvostaa, eikä saatan mitään uusintaversioita mistään näistä neljästä. Sehä ois pyhäinhäväistys.

    Sullon Rummukainen tuo päänkuori niin ohkanen että tyhmyys paistaa läpi!
     
  12. homer

    homer Double Gearhead

    No älkääs nyt hermostuko. Kyllä minäkin olen sitä mieltä että alkuperäinen on ainoa oikea.
    Eikös Simpauttaja tullut maikkarilta (vai sittenkin yleltä) muutama vuosi sitten? Täytyy vissiin pistää sinnepäin palautetta että näyttäisivät kohta uudelleen kun nauhoitus meni tuolloin vähän pieleen.
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    JEES!Hienoja elokuvia ovat nuokin ja kuuluvat siihen kastiin,notta ei voi kun ihmetellä...ku vertaa nyky suomi leffoihin...Ei sitä tunnelmaa,aitoa juroa synkkyyttä ja samalla niin mieletöntä huumorin loistetta enää mistään näe.. :( ...OTTO:Issee viskasi....HILIPPA:Eikä oo viskanna!!EELI:Ootko sinä ihan älyissäsi?HILIPPA:Mitenkä viisas sitä pitäs olla!!!!EELI:Tulehan auttamaan ni nostetaan tämä mies jallolleen.Hilippa:Saatana..kynnet irti! OTTO:Kyllä se isä on vietävä lääkäriin...HILIPPA:Minä istun tässä ku tämä on minun tekemä pelto!!! :argue: OTTO:Me viijjään sinut väkisin...HILIPPA:Tulukeehan ni potkasen turpaan!!!EELI:Sinunko paska se oli jonka näin...on siitä jo joku viikko! :mad: HILIPPA:Mitä se paskasta puhhuu!?...Mitä??...Tuore paskakoko saunan takana ja siinä verta...HILIPPA:Oma paskakokos on ollu!! :soosoo: .....EELI:No kenenkä paska se ol talavella paska kaivon kupeessa..?..samalla tavalla verta ja limmoo.. miks sen aina täytyy salata kaekki vaevat!!!??HILIPPA:Iteppähän tiijjät saatanan paskapylyvään vartija!!! :wc: Muuta paskahuussin alle asumaan ni tiijjät paremmin perse rätinkiä pittee!!!... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  14. perkele

    perkele Gearhead

    taidat osata koko leffan jo ulkoa???
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    En suikaan..huomasin heti muutaman mokan tossa mun kyhäelmässä :-? ..Niin ukkoja ens kesänä joku viikonloppu tonne lieksan liepeille vastan taittoon??
     
  16. perkele

    perkele Gearhead

    onhan tässä vielä kesää jäljellä..... :p
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Voishan ne jotkut sienen maistijais juhlat itä-suomes pittee..vaikka näin loppukesästä!!!Ilmottakaa vaan innokkuutenne tälle palstalle!Juopoteltas metässä ja kuunneltas mankasta musiikkiloita!!! :rotfl:Ja sais tulla vaikka niillä piilojameksilla!Ois semmosen rehdin suomalaismiehen kunnon juhlat!
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Noo niin nyt ku on kankkusta paikattu muutamalla oluella niin on sopiva aika aloittaa simpauttaja keskustelut :lol: Oisko oikeesti halukkaita simppafani meetinkiin??Olis vähä toisenlainen tapahtuma... :eek: Kruisailtas ensin pikkasen kylällä ja sit asetuttas johonki heenä pellolle juopottelemaan ja kuuntelemaan automankka musiikkiloita...Ei ois kiirettä kuuntelemaan mitään bändejä tai muutakaan tunnelman tappaja meininkejä...kuhan vaan öllötettäs!!! :D Olis siiheen suuntaan sopiva matka niin kajjaanista kuin vantaaltakin...kajaanista vois ehkä joitakin lähtä...ja iidensalamesta???
     

Kerro tästä muillekin!