Sisätilojen kunnostamisesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja -JJH-, 27.1.2003.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Mitä voisi tehdä, kun kojelaudan muovit/vinyylit/yms. on päässeet halkeilemaan vuosien varrella? Sisäosien maalauksesta olikin jo juttua, joka auttaa ovi-osien kunnostamisessa, mutta mutta...

    Delta 88:n Kojelauta on päältä vähän jo lohduttoman näköinen: halkeamia, irti lohjenneita palasia yms. yms. Kiinnostusta olisi hieman saada tuota siistittyä, ihan oman viihtyvyyden tähden...eli tarkoitus ei olisi "kunnostaa" teipillä ja Bilteman automaaleilla kojelautaa myyntikuntoon :grin:

    Tähän samaan syssyyn voisin kysellä josko jollakulla olisi 1979 Olds Delta 88:iin passelia, siistikuntoista, beigen tjsp. väristä rattia ylimääräisenä. Hakusessa olisi malliltaan suurin piirtein sellainen, kuin linkissä:

    http://www.geocities.com/supremecpe/eightyeight/79.html

    -JJ-
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Käy tutustumassa http://www.smartrepair.fi Ei ole omakohtaista kokemusta, mutta Tuulilasi tai TM on jokusen kerran käyttänyt ja kehunut melko uusissa lehdissä. Mitään sikahalpaa homma ei muistaakseni ollut, joten kannattaa kysellä jenkkipurkaamoista osia, epäilen, että Deltaa saattaisi löytyä jokunen kappale ja hinnat ei välttämättä huimaa. Ei nuo sisustuksen osat yleensä tee kauppaansa.
     
  3. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Kävinpäs katsomassa antamasi firman sivuja, ja perseelleni olin lentää hintatason takia: reilumman kokoinen reikä/viilto kojelaudassa ja vielä kun väri eri kuin musta, niin hinta pyörii siellä 130+ eur!!

    Hmm, halvemmalla saa tilattua jenkeistä kokonaan uusiotuotetun osankin :smile:

    Eli pitänee alkaa kyselemään romiksilta yms. purkupajoista noita paloja, jos löytyisi ehjiä vielä.

    -JJ-
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Varmaan noin tuoreeseen vielä löytyy ehjiäkin osia. Kaikki lämpöisissä paikoissa olleet autot ovat varmaan halkaisseet kojelautansa mutta jotain suomi/kanada -autoja voisi kait olla vielä ehjällä sisustalla?
     
  5. Lettu

    Lettu Gearhead

    omassa kaprisessaniki oli haljennut toi ikkunalauta. näytin sille pakkelia, santapaperia, liimaa ja vinyyliä. halba ja siisti tuli.
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    -85 Mercuryssä kojetaulun päällinen oli helposti irrotettava lippa, joten päällystin sen punaisella teddykarvalla. Vähän liimaa, pingotus ja nitojalla kiinni nurjalta puolelta. Tuli porno ja :pinup: tykkäs.
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Vinyyliä päälle vaan.
    Liimalla kiinni. Kojelaudan päällystämiseen menee aloittelijalta 2 neliötä vinyyliä, kilo liimaa ja toppa norttia. Jos aikaa kuluu yli viikonloppu, niin on jo ihme. Kumi, matto tai kangaskaupoista löydät varmasti olikean sävyn, ja jos ei löydy, niin sen voi maalata.
     
    pete72 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!