Sisävalon kuvun liimaus - mikä liima pitää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja ValiantMan, 21.8.2009.

  1. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Menin irroittamaan -73 New Yorkeristani sisävalon kuvun, kun sinne oli kerääntynyt katon sisäpinnasta hilseillyttä moskaa tms. VIRHE!!!. Kupua ei pidä irrottaa, jos valo toimii (tai vaikkei toimikaan). Kupu oli kiinni katon jäykistepellissä muovikynsillä, joita katkesi useampia. :mad:

    Liimausyritys 1 pikaliimalla. Ei pysynyt, katkesi yksi kynsi lisää. :mad: :mad:

    Liimausyritys epoksilla. Näytti toimivan, mutta tipahti kesken cruisingin. :mad: :mad: :mad:

    Liimausyritys kuumaliimalla. Jee, pysyi hyvin. Kuuma kesäpäivä Forssassa ja ovi auki sulatti uudelleen kuumaliiman. Eukko hätääntyi, että auto palaa, kun liima kärisi polttimossa. :mad: :pinup:

    Eli millä irveellä saan sen kuvun pysymään takaisin katossa? Mikä liima pitää ja kestää lämpöä? Jurppii, kun valo lennähtää takaraivoon kesken kruisailun ja eukkoa jurppii, kun minua jurppii mokoma muovikupu. :rotfl:

    Ebayssa en ole nähnyt yhtään dome light lensiä myynnissä enkä ole mistään muualtakaan löytänyt korviketta. Vinkkiä siihenkin otetaan vastaan.
     
  2. JTE3

    JTE3 Gearhead

  3. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Super Attack pikaliima. Toiminut ainakin jo kolme vuotta.
     
  4. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

  5. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Ehkä pitää vielä uudelleen koittaa pikaliimalla. Jos ei ole muita ehdokkaita.
     
  6. jannis

    jannis Gearhead

    vulkaniseeraamalla

    Jokaiselle muoville löytyy liuotin, joka sulattaa/vulkanisoi samaa ainetta. Ongelmana vaan on tuon muovin analysointi. Kokeilemalla eri liuottimia se kyllä onnistuu. Yks hyvä aine, joka vois tehota on etyylimetyyliketoni. Löytyy hyvinvarustetuista maalikaupoista. Ainakin esim. Solmasterilta. Multa löytyy myös akryyliohennetta=metakrylaatti ja metyleenikloridia litran törtöissä. Myyn tarvitseville.
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!