Sisusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja hätäkatkaisin, 2.4.2003.

  1. hätäkatkaisin

    hätäkatkaisin 1st gear

    Minkälaisissa hinnoissa pyöritään kun pitäisi Cadillac -60(2dHt) sisusta verhoiluttaa penkit, ovet, ym. alkuperäisen näköiseksi. Onko tietoa verhoomoista mitkä tekisi tuollaisia hommia?
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tän hetkistä projektia kun verhoilutetaan nahalla, niin hinta-arviot pyöri jossain 5000€:n huitteilla. Siinä on kyllä muös kattoa ja kojetaulua, mutta ehkä neliöitäkin hiukka vähemmän.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ei ole omakohtaista kokemusta, mutta ed. omistaja kertoi minun Oldsin penkkien ja oviverhoilujen tulleen maksamaan n. 10 000 mk Verhoomo Primassa ( http://www.verhoomoprima.com ) pari vuotta sitten. Penkit on hyvälaatuista nahkaa ja oviverhoilut vinyyliä/kangasta. Kuulosti ihan kohtuuhinnalle ja jäljessä ei ole moitteen sijaa.

    Oldsi on myös 2d HT fullsize, eli siinä mielessä vertailukelpoinen Käkkylän kanssa.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Pertti K 2003-04-02 13:16 ]</font>
     
  4. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    62-avo cadin verhoilu ilman penkkejä n. 2000 vanhaa markkaa.
     
  5. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    ÄÄK!! Karmeita hintoja!!
    Onneksi ei tartte noita teettää muilla kun lähisuvusta löytyy verhoilija joka lupas mulle lähes ilmatteeks verhoilut jos sellanen tarve tulee eteen.
     
  6. BuickS

    BuickS Gearhead

    -65 Buick Rivieran etupenkkien verhoilu materiaaleineen, rahteineen ja töineen kustansi vuosi sitten n.5000,-mk. Tähän hintaan sisältyy myös kuskin penkin uusi vaahtomuovitoppaus koko penkkiin(istuin- ja selkänoja-osa).
    Jos olisin uusinut myös takapenkin päällisen, se olisi lisännyt kustannuksia n.1000,- markalla. Materiaali on samaa kuin originaali ja istuu ja näyttää juuri siltä kuin uudessa autossa. Arvio on, ettei niitä tarvitse seuraavaan 40 vuoteen uudistella.
    Tässä tapauksessa onni oli, että kyseiseen autoon tehdään uusia muotoon ommeltuja valmiita "päällisiä" mutta myös ns.suoraa tavaraa on vielä saatavilla. Siinä tapauksessa raaka-aineen ja verhoilijan lisääntyneen työn yhteenlaskettu hinta olisi ollut lähes sama kuin valmiiksi ommelluissa verhoiluissa.
    Hintaa voi kauhistella tai sitten ei mutta lopputulos on kaukana perinteisestä kotimaisesta plyyssisisustasta, joita edelleen näkee valitettavan paljon.
     
  7. KPS

    KPS 3rd gear

    Alcantaralla etu- ja takasohva + sivupaneelit sekä uusi lattiamatto maksoi 1997 yhteensä 12000mk. Työ- ja materiaalihinnat on varmaan hieman noussut kuudessa vuodessa. Auto 1960 GM.
     
  8. BuickS

    BuickS Gearhead

    Rivieran valmiiksi muotoon ommellut "päälliset" tuli sellaiselta jenkkipajalta kuin Clarks Corvair Parts. Nettiosoite on: http://www.corvair.com
    Kuten nimikin kertoo, paja on keskittynyt Chevrolet Corvairin osiin mutta jostain syystä toimittavat myös Rivieran verhoilutarvikkeita.
    Päällisiä löytyy myös osoitteesta http://www.oldbuickparts.com mutta Clarkilta löytyi myös nuo etujakkaroiden toppaukset ja siksi päädyin Clarkiin.
    Riviera on 401:llä ja ihan perus yhdellä nelikurkkuisella Carterin AFB:llä päällystetty. Pysyy silti muun liikenteen mukana...
     
  9. BuickS

    BuickS Gearhead

  10. starcraft

    starcraft Gearhead

    Cadillacin verhoiluprojekti on kanssa menossa ja jos meinaa alkuperäisillä materiaaleilla verhoilla niin siihen tarvitaan kangasta, nahkaa, keinonahkaa ja lattiamattokangasta. Penkkeihin ja ovipahvien kyynärnojiin tuleva kangas on kaikkein kalleinta ja maksaa noin 200 € metri. Keinonahkaa on ovipahvit ja penkkien reunat ja se maksaa jotain 30 € metri. Nahkaa on penkkien istuinosissa (kiertää kankaan ympärillä) ja sitä menee yksi vuota joka maksaa noin 200 €. Sitten tarvii vielä lattiamattokangasta etupenkin takapuolelle alas ja ovipahvien alareunoihin. Sen hintaa ei nyt muista millään. Kaikki kun laskee yhteen niin ei taida ihan 2000 € riittää ja tuohon tulee vielä työ päälle. Niin tuossa 2000 on lattiamattokin mukana. Sitten olisi vielä kojelauta, hattuhylly ja katto verhoilematta...
     
  11. fisu

    fisu Gearhead

    asia toiminta, eilen laitoin e-mailin ja tänään lopsahti vastaus: -60 moppeen löytyy plaattiamatto haluamallanne värillä 139 $, maksu pay-palilla ja rahti päälle :wink:
     
  12. hätäkatkaisin

    hätäkatkaisin 1st gear

    Nyt kun tarkemmin tutkin niin kojelaudalla ei välttämättä tarvitse tehdä mitään eikä katolle, ja hattuhyllyn voi tehdä itse mutta matto tarvitsisi ostaa jostain, ja penkit+ovipahvit tarvitsisi teettää. Starcraft meinaatko itse tehdä vai teettää jossain? Oletko ostanut uuden maton?
     
  13. starcraft

    starcraft Gearhead

    Kyllä mä kannan kankaat ammattiverhoilijalle joka saa tehdä sisustan. Mulla on penkitkin sen verran huonossa kunnossa ettei ole jousien päällä muuta kun rikkinäinen kangas. Kaikki pehmusteet on muuttunut puruksi. Uusi lattiamatto on myös tulossa. Vainion hessu on auttanut tosi paljon näissä verhoiluasioissa kun oli talvella ison veden toisella puolen niin etsi kankaat ja lattiamaton. Aitoa nahkaa tilasin Lapuan Nahka nimisestä firmasta. Siellä oli aika laaja valikoima eri värejä ja värjäävät ihan millä värillä vaan jos ei valmiina löydy oikeata väriä. Hattuhyllyn saa kuulemma tehtyä melko alkuperäisen näköiseksi kun ostaa säkkikangasta. Se olisi vielä mullakin ostoslistalla.
     
  14. hätäkatkaisin

    hätäkatkaisin 1st gear

    Joo kyllä se on niin että täälläkin penkeistä on pehmusteet varissu pois.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ainakin 59 Caddyyn sopivaa alkuperäistä hattuhyllykangasta on myytävänä Caddy Clubin forumilla. Todennäköisesti 60:ssä on käytetty samanlaista. Tämä materiaali voittaa säkkikankaan 6-0, joten jos hyvää haluaa tehdä niin kannattaa kysäistä.
     

Kerro tästä muillekin!