sivuvaunumopo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja hillo-, 16.4.2012.

  1. hillo-

    hillo- 3rd gear

    onko kenelläkään tietoa aiheesta onko mopoon mahdollista rakentaa sivuvaunua? itsellä olis sukisuki pv ja tuli sellanen aivopieru hitsauskaasujen katkussa että tokkopa siihen vois vaunun hitsailla kylkeen? kenelläkään kokemuksia?
     
  2. Santtu

    Santtu 1st gear

    Mopo voi olla kaksipyöräinen tai trike, sivuvaunumopoa ei ole määritelty --> sivuvaunu on oma luokkansa ja siten aina mp.
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    Thaikuissa olivat rakentaneet hydraulisen kipin sivuvaunuun, kuvassa kippi pystyssä. Kuskasivat isoa (ravintolakeittiön) kaasupulloa siinä, apumies istui pullon päällä kuin hevosen selässä...

    [​IMG]
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mitähän lie koppalakit siitä sanois, etenkin kun ois vaan tavaralle, ois pikkasen kivempaa talvella mopoilla ja kaupassa käydä ku kumppareissa miniskimbat jaloissa
     

Kerro tästä muillekin!