Slant 6 polttoaine pumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Mr Dart, 1.9.2014.

  1. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Taaas yx tyhmä kysymys. :eek: Mulla on slantissa polttoainepumpulle ihan normaalisti tuleva polttoaineputki ja lähtevä putki kaasarille mutta ei ole sitä suodatinta, jossa on se takaisinkiertoputki tankkiin. Nyt kun kävin koeajolla huomista katsastusta varten parin vuoden seisonnan/remontoinnin jälkeen rupesi pumppu vuotamaan bensaa alapinnaltaan sykäyksittäin ruiskimalla. Letkut/liitokset ei vuoda, on tarkistettu. Vuoto on pumpun alapinnalla ja ruiskii kohti auton keulaa. Pumpun kaulassa on tehdastekoinen noin 3-4- mm reikä, joka osoittaa eteenpäin. Voisiko tämä olla "varoventtiili" joka laukeaa kun bensan paine nousee liikaa, koska paluu putkea ei ole? Vaikutti ettei vuotoa ole kun käy kone tyhjäkäyntiä, sitten kun antaa kierroksia vähän aikaa ja päästää takaisin tyhjäkäynnille vuoto alkaa. Ei ole kyllä tämmöstä ennen itelle näiden vehkeiden kanssa eteen tullut. Tarttee perua huominen katsastus :mad:
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Pumppu rikki ja uutta tilalle.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ei tuon ikäisessä släntissa ole bensansuodattimessa ollutkaan paluulähtöä tai muutakaan paluulinjaa, pumppu hajalla on minunkin mielipiteeni.
     
  4. mavi

    mavi Gearhead

    Pumpun kalvo puhki.
     
  5. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    No ei sitten muuta, kun uuden ostoon.
     

Kerro tästä muillekin!