Slant Six GM HEI päivitys sytytysjärjestelmään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kahvipoika95, 31.5.2018.

  1. Kahvipoika95

    Kahvipoika95 2nd gear

    http://www.slantsix.org/forum/viewtopic.php?t=15779

    Joo elikkä moinen päivitys kiinnostaa mutta onko täällä ketään joka jo tehnyt moisen päivityksen slanttiin tai muuhun mopariin?
    Onko vaivan arvoista? Tuleeko huomattavaa eroa? Käynnistyvyys,kulutus,käynti jne..

    Mistä Suomesta halvimmalla puola ja sytytysyksikkö? Alkuperäistä puolaa voi käyttää mutta suositellaan 'hei' järjestelmään kuuluvaa puolaa.

    Tällä hetkellä siis vakio moparin kärjetön sytytys.

    https://www.karhi.fi/tuotteet.html?id=44/1897
    https://www.karhi.fi/tuotteet.html?id=57/1209

    Onko kyseiset osat oikeat? Noin 100e tulisi maksamaan muutos.
     
  2. Kahvipoika95 tykkää tästä.
  3. Kahvipoika95

    Kahvipoika95 2nd gear

    Juu tuota MJF:n projektointia seuraankin,tykkään ideasta laittaa moduli moparin oman sytkäboxin sisään. Jostain löytäis vaa rikkinäisen nii tekisin saman.
    Tuo päivitys käsittääkseni tuli 318 moottorille,sama periaate mut kokemukset kutoseeen kiinnostaa.

    Onko järkevämpää ostaa kunnossa oleva käytetty originaali setti (puola+moduli) vai tekeekö uustuotannolla mitään. Romuttamolta tietysti kun kävis nii samalla vois napata puolan ja moduli omat liittimet mukaa:)
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Just meinasinkin kirjottaa, mutta olikin tuttua juttua jo :) Eipä tuo sytkä sitä tiedä onko se kuutoskoneen vai kasin parina. Chrysleriin testasin Valiantin boxia niin siihen ei käynytkään suoraan, on vähän eri kytkentä kun olikin kaksilankainen etuvastus. Vielä en sitä selvitellyt mitä käytännön eroa, mutta tuskin mitään isoa.
    Oman hei-modulin ostin Konekorjaamo Marjakankaalta, on tuossa hakuetäisyydelläkin. Puola on tavallisen pyöreän mallinen Pertronixin flamethrower, sopii alkuperäiseen korvakkoon.
     
  5. Herje

    Herje Double Gearhead

    Itelläkkii oli 451 strokerin kipinää antamassa 4-pin moduuli ja blaster 2 Puola.
    Kaverilla 440 cid dartissa sama setti.
    Suosittelen...

    Itelläkkii ei luotto riitä Moparin omaan boxiin eikä myöskään laturiin. :odroll:
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Huomenna ois tarkotus ite tehä sama muutos kans, puola ilman etuvastusta ja joku HEI moduli mikä nyt sattu löytymään tähän hätään käsiin.

    Niin iso ero oli Foordissa ainaskin halppis HEI jakajan ja oman kärettömän välillä että pakko tätä on kokeilla kans.
     
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Aspenista kaivettu originaaliboxi ja tarvikeliikkeen etuvastuspuola ovat riittäneet slantille kaikille kierroksille mitä siitä uskaltaa ottaa. Voi olla, että tarttis konehuoneen seuraavaan kattaukseen laittaa jotakin parannusta. Ehkä tommonen heihei.
     

Kerro tästä muillekin!