Slant valunumerot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Dartsan, 26.11.2006.

  1. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Pärskäytin tuossa yhen slantin palasiksi, jonka nostin 78(?) Aspenin keulalta pois vuosi sitten. Nyt piti vaihtaa kone, kun tuo on ihan sökö eikä sillä tee mitään.

    Kuitenkin muutin mieltäni ja aloin purkamaan konetta, josko siellä olisi edes jotain hyvää. No olihan siellä!

    Paksut veivin kaulat eli ilmeisesti vanha kone.
    .040 ylikoossa sylinterit eikä rappua juuri ollenkaan.
    Kampura lähestulkoon uuden veroinen.
    Lieviä venttiilivaurioita
    Hirveen väljä jakopää, joka ilmeisesti aiheutti käyntihäiriöt ja nykimiset.

    Ja ne koodit:

    6F260612
    030-13
    1256
    AAWJ

    Kuukkelilla en osannut etsiä selitystä noille! Jos jollain olisi kertoa jotain

    Kiits!
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  3. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Eipä löytynyt tuoltakaan noita koodeja. Voi olla että olen katsonut osan numeroista väärin, kun aika huonosti oli stanssattu ne numerot. Kun tuossa on nimenomaan stanssaamalla tuo pitkä koodi aapparin puolella kutospytyn kohdalla sivussa. Kun joissain kutvosissa on valamalla. Vai kuinka?
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    Valunumero löytyy lohkosta kuskin puolelta, mutta katoppa vänkärin puolelta tämmöstä uloketta jossa ne stampit näkyy, koneen etuosassa
    [​IMG]
     
  5. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Noin se oli siihen stanssattu paitsi et se oli lohkon takaosassa olevassa ulokkeessa. Ja koodi oli tuo ylhäällä lukeva. Tuohon etuosaan ei ollut lyöty mitään numeroita.
     
  6. Lassi

    Lassi Gearhead

    Ja aiemmin, jos olisin älyny tarjota, niin miulta olis löytyny valmiiks rempattu slantti.. Iteltä se on pakko nostaa pois keulalta, niin samalla sen olis voinu myydä...
     
  7. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No mulla on noita jo kolme tuossa. Et ei oo oikein tarvista enää! Yks on paikallaan, yks varalla tallin nurkassa ja yks pukissa rempattavana/tarkistettavana.

    Ai mikä sickness?? :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!