Slantti harrastajalle alumiinia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja vernando de hoto, 10.3.2017.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Olishan nuo komeita vaikka olohuoneeseen pöydänjalkana :) Tais kuitenkin kaikki alulohkot olla 225 moottoreita.
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    näin mullekki annettu ymmärtää? mutta hienoja ovat;)
     
  4. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Jos se toinen prototyyppi 170 on eksyny ruottiin..
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ... puuttuukohan noista ne runkolaakeripukit??? ... jos niitä ei ole niin lohkosta ei ole kuin juuri pöydänjalaksi, lukemani mukaan. Oli joskus -88 tai -89 kun möin mun -65 darttia, niin ostajaporukassa oli mukana "asiantuntija" jolla oli ( vai oliko sen veljellä??) alumiinislantti... Virtasalmelta olivat.
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Nämä meni vissiin aika äkkiä kaupaksi, olikohan ilmoitusta seuraavana päivänä joku ruotsalainen laittoi jo kuvan facessa uudesta löydöstä. Eikä myyjä koskaan vastannut minun sähköpostiin :)
     

Kerro tästä muillekin!