Sleeper...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Fe, 15.1.2003.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mulla ollut pitkään slpeer visio omasta mielestä yhdestä rumimmista usa autoista. Se pikku korinen 4d 78-79 cadillac seville.Täälä on niitä muutamia ja plääni olis seuraava. Merlin pohjainen EFI 572 ja 4l80 laatikko. Koneessa kokoa jo sen verran ettei tarvitse nokkaa ylettömästi antaakseen voimaa 10 kiskasuun,näin mm äänet voisi olla aika vakiot . Alusta mahd toimivaksi ,kaikki puskurien turvapalkit ym ylimääräiset himmelit painon säästöksi pois paitsi sisusta . Vanteet vakiot taakse max levitettyinä .Yksi vakio pakoputken pää näkyviin ,muuten isot tuplaputket voisi loppua puskurin eteen näkymättömiin. Luulisi olevan kohtuu magneetti gti/tuning autoilioille. Myös ne leveet GM roiskeläpät ,alumiininen/muovinen feikki vetokoukku,kluakkalan TB takalasi tarra tms ärsykettä ...voisi olla aika hauskat duunimatkat!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    jeps äijät,sleeperit hyvinkään street slide weekendiin ni eiköhän saada sääntöjen puitteissa yx uusi luokka suomeen,sleeperluokka,ei tasoituksia,konerajoja ym.kaikki samaan luokkaan oli sit iso-pikkulohko tai vajaamoottori.ps.hyvinkään rataa ei liimata tuleviin kisoihin vaan sama slaidi jatkuu;)
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tollaseen sopivaa "aihiotahan" on joku kaupitellutkin tuolla KePössä. Hintaakaan ei sillä ollut muistaakseni kun jotain reilut 2500€, joten siinä vois olla hyvä aihio tuolle hommalle. Toimiva idea tosi sleeperistä :smile:
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

    käkilläkkihän on selvä pimpsleeper :grin:
     
  5. amalo

    amalo Gearhead

    Aika "sleeper" henkinen oli myös tuossa uudessa wheels-lehdessä 180 B farmari Datsuni ilokaasutetulla 327 chevyllä... paras aika näköjään 10.50/212Km/h. Kattotelineet ja kaikki, on Ulffin hyvä kuskata sohvaa :smile:
     
  6. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Forssan seudulla pörrää nyt aika hämäävä "edustus"-Renault. Täys käyttis-look (mm. biltema-pölärit), mut vinkuu ja puhisee siihen malliin että voi T5R-volvot ja 90-luvun corvetet jäädä jalkoihin..? Ja nyt taitaa meikkä saada pesäpallomailaa...AUTS!
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kyllä se siitä...
    [​IMG]

    Tosta nyt puhumattakaan...
    [​IMG]
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

  9. Cuda

    Cuda 1st gear

    Parsoja!!!
     
  10. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Toinen sleepperi mikä on ihan olemassa on perus 316 E30 korinen bmw M5 24v koneella ja kahdella turbolla-M635 vaihteisto ja taka-akselisto. Kuulemma Bmw roiskeläpät ja kattotelineet roikkuu mukana. Voimaa pitäisi olla se 500+ Ja auto liikkuu Tampereella(?):)
     
  11. Wesku

    Wesku Gearhead

    Ei ollu kattotelineitä eikä roiskeläppiä, mut muuten ihan karvalakin näköinen ja 316 lätkä perässä. Oli Tampereen teekkarien moottorikerhon kiihdytyskisassa tänä keväänä.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Törkeää ihmisten pettämistä sanon minä .Tuollaiseen pemariin pitää laittaa koneen koko rehellisesti näkyviin. muutenhan sitä ei voi tietää liikennevaloissa! Eikö ketään ole rehellinen enää???

    -- Camaro Fever --
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    :wink:;) Joo muuten meille 400hv jenkkiauto miehille ja naisille tulee pahamieli!:):)
     
  14. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Höhöö! Löijy on punastunu!
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No vähemmästäkin, kun toinen on pellit levällään vieressä! Mutta pian se vanhuuttaan harmaantuu.
     
  16. Saku

    Saku 3rd gear

    Kaupasta ei saa 336 TT IC EFI 24V twincam 5sdp merkintöjä ja sitäpaitsi porukka pelkää valoissa kaikkea muuta kuin 83 sunnya ja hiacea. Kun autossa ei ollut merkintöjä ja 3" putki näkyi, ei valoissa saanut kisan kisaa aikaiseksi (376hv). 316 merkintä antaa kummasti itseluottamusta kanssa-autoilijoille :smile:

    Muuta asiaankuuluvaa on 318 mittaristo (lukemat loppuu 7000rpm ja rajoitin
    7250-7600), alkuperäinen 316 sisusta kuskin 4p vöitä lukuunottamatta, kaiutinritilöiden alla coil-over iskareiden päät, kromipuskuri yms. Äänet aika hiljaiset ahtimilla, suht tukkoisella putkella ja kahdella vaimentimella. Paitsi sitten hukkaporttien ollessa auki jolloin pakokaasut ohjautuvat ulos pakosarjoista ilman äänenvaimennusta.

    Sleeper-ilme pilaantui hieman kun vanteiksi joutui vaihtamaan 17", pienempiin kun eivät jarrut mahdu. Onneksi nämäkään eivät enää nykypäivänä pistä silmään kun jokaisen teinin isin pankin korollassakin on sellaiset tai teinin ihka omassa vielä isommat.
     
  17. Cuda

    Cuda 1st gear

    Osui mukavasti silmään tuo punaisen Vallen steitseistä ykkösiin "päivitetty" yläkerta. Minkä verran maastamme löytyy noita mopsin BB wedge-ralliyläkertoja tai tietty vaikka koko rallimyllyjä. Indyt, kairatut Edelbrockit & Staget, B-1:set jne. Mopeman? Enyone?
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest


    Toi ylläoleva heitto oli vaan hjuumoria. Ei tarttunut kuitenkaan kukaan trolliin, dammit :grin:

    Sleeperit on todella jees. Hyviä realitytrollailuita liikennevaloissa vaan! Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu syöttiin. Hubahuba! Hubaa! :smile:
     
  19. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ihan lähipiiristä löytyy kahdet Indyt, noi B1:t, kahdet Edelbrockit ja yhdet steikit. Pari muuta steikkihemmoa on tiedossa. Indyistä ei oo noiden kahden lisäks tietoa, mutta ykkösiä löytynee maasta kymmenkunta paria, steikkejä varmaan liki saman verran ja luulis noita E-brockejakin jo sen verran olevan, ellei enemmänkin. Hinta kun on aika kohallaan. Eksoottisemmista ei sitten oo tietoa, Skinnarsilla taitaa olla ainoot B1/TS:t Kivimäen lisäksi (elleivät ole myyneet) ja Brewereista en oo edes kuullut. Tahtoo vaan noissa monissa olla, että ovat enempi tai vähempi hyllyn lämmittiminä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mopeman 2003-05-14 13:17 ]</font>
     
  20. Cuda

    Cuda 1st gear


    Jotain tuon suuntaista arvelinkin. Eipä niitä taida vielä paljonkaan olla. Toivottavasti yleistyisivät maassamme kuitenkin. Vaikka ihan arkisiksi swappilöydöiksi saakka.





    Ei kai niin voi olla..? Ei kait sellaista syntiä kukaan tekisi!?
     

Kerro tästä muillekin!