Sleeper...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Fe, 15.1.2003.

  1. Petri K

    Petri K 1st gear

    Siis tuo ylempi oli mun viesti. unohtu kirjautua
     
  2. veekasi

    veekasi Gearhead

    Tuolla ACS oli sielä jump jump puolella aika hauska sleeperi, se musta ahdettu mosse! Menopuolesta ei mitään tietoo mut harvinaisen tyylikäs toteutus. Vähän samaa luokkaa kun näitten yksien sankareiden Hiace 440:llä. Ja paranihan ton omankin romun kulku, kun sai kaks pyörää vauhtia antaan, nyt män jo matala 13, vähä tarttis vielä päästä kovempaa. 12 s puolelle tarttis saada meneen. Mites Hyvinkäällä, onko jo tänä vuonna SLEEPER-luokka? :grin: Vai missä olis "virallinen" sleeper-kisa. Ois kiva tavata muita "kieroja" harrastajia, on kuulemma inhottavaa, et nopee auto ei näytä siltä. Menee turposportti miesten päivä pilalle kun joutuu hinkkaan kuminmuruja konepelliltä :grin: En se minä ollu, eihän tuommonen alkuperäinen kuutosdartti jaksa ees kumia polttaa!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuo sleeper luokka olis hyvä ajatus. Tiedän että tänä kesänä on tulossa muutama sellainen sleeper kokeilemaan, että siinä monelta leuka putoaa kun näkee kuinka kulkee:)
     

Kerro tästä muillekin!