SM- Finals kuvat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jaku, 2.9.2007.

  1. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

  2. promod

    promod 1st gear

  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :oops: http://public.fotki.com/Rinnewood/races/fhrafinals07/

    :odroll: ..joo taisin eilen laittaa väärän otsikon alle kuvalinkkiä. En huomannu että kuville on olemassa ihan oma topikki.. Panin toki merkille että oli omituisen niukasti kuvalinkkejä tuolla finaalikisa-jutustelu-topikissa.

    No, paluu arkeen pitkän nettipaussin jälkeen sujuu mokien säestämänä että tällaista tällä kertaa.. :lol:
     
  4. hejo

    hejo 1st gear

  5. promod

    promod 1st gear


    Voi olla parempi ettei niitä juhlia ikuisteta????
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  7. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ihan hienon näköstä. Muzakkikin luo tunnelmoo kivasti. Sellanen 9-. En tiedä onko kuvauskulmat, taiteellinen näkemys vai oman auton näkymättömyyden puute, mut jollain lailla noist usimmista kuvauksista vähän vauhti puuttuu. Parahaita mitä ite oon viimeaikoina nähnyt on noita Virolaisten kuvaamia, liekö sitten nopeutettuja vai miten? Ja streetti puuttu. Siinä pyydettyä kommenttia näin alkuun.
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kuvasuhde jotenkin outo. 16:9 runtattu 4:3?
     
  10. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

    Katos perkule, itse huomasin saman asian... Homma kyl ainakin kotinäytössä korjaantui, kun klikkas ruudun koko näytöksi... Videon voi tietysti ladata jo tuolta http://coolgames.pp.fi/coolgames/Dragrace/, niin silloin pitäis näkyä ihan normaalisti ja paremmalla kuvalla...

    Valitettavasti ei ehditty kuvaamaan kaikkia luokkia, siksi ei streetti luokkaa näy... Ensi kaudella sitten enemmän... Ja mitä kuvauskulmiin tulee, niin ollaan vasta 2 krt oltu radan reunalla katsomassa kisoja ja ei ole vielä oikein tietotaitoa että mistä saa parhaimmat otokset... 8)
     

Kerro tästä muillekin!