SM-rallisprintti Leppävirralla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 22.5.2007.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Hei,muistathan 9.6.2007 olevan SM-rallisprintti kisan,olemme lupautuneet lipunmyyntiin kisoihin ja se lista on tallilla.Muutama paikka on vielä vapaana.Tule viettämään mukava lauantai päivä porukalla ja pidämme sitten myöhemmin jotakin mukavaa sisältävän päivän/illan hyvän ruuan ja seuran merkeissä.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Tapahtuma lähenee,kisojen jälkeen mahdollisuus rantasaunomiseen ja makkaran paistoon.Lisää tietoo tapahtuman kulusta lähiaikoina.Tule mukaan,vielä sopii mukaan!Terv:Supo
     
  3. kuula

    kuula Gearhead

    Onkohan yhtä hurjoo toimintoo ku viimeks Lapinlahen sprintissä...?? :poff: :rotfl:
     
  4. -31

    -31 Gearhead

    Mikäs se nyt siellä niin hurjoo?
     
  5. kuula

    kuula Gearhead

    sprintti

    Ralli sprinttihän on aina niin tapahtuma rikasta ja sit ku vielä tutut ajjaa tääsillä... :rotfl: :rotfl: Eekae siellä muuten sen hurjempoo ollunna, ja olithan siellä sinnäen. :D Siinä se hurja.
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Sprinttiin lähtijöiden kuuluisi olla paikan päällä Mustinmäen koululla klo 9:30.
    Lähtö kerhon tallilta klo 8:30
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    ELI 8:30 Tallilta
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Lipunmyynti sujui hyvin, vaikkakin pientä "henkilökunta" pulaa yhdellä pisteellä olikin. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille.
    -31 lupaili talkoo porukan saunaillan savusaunalle. Sen päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin, mutta ajankohta olisi nähtävästi syyskuussa.
     

Kerro tästä muillekin!