So-Car Lappeenranta 26.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja atobee, 27.7.2017.

 1. atobee

  atobee Gearhead

  [​IMG]

  Kaikille harrasteajoneuvoille tarkoitettu koko perheen autotapahtuma upeassa linnoituksen miljöössä, Old Town josta kasvoi nykyinen Lappeenranta.
  Harrasteajoneuvojen kokoontuminen linnoituksen nurmikentille , piknikkiä , takakontti swappia , musiikkia , pinup esiintyjiä , hyvää ruokaa ja juomaa sekä tietenkin ihmisiä! Tule viihtymään rentoon fiilikseen ja upeaan paikkaan. Välittömässä läheisyydessä useita museoita , Satama laivaravintoloineen , Vety-kioskeineen, hiekkalinna lapsille ja vaikka mitä.


  Tapahtumaan vapaa pääsy, tuu ihmees käymää ja piä kivaa!
   
  belair54, Jamboolio ja Akseli von Gardan tykkäävät tästä.
 2. atobee

  atobee Gearhead

   
  belair54 ja Akseli von Gardan tykkäävät tästä.
 3. atobee

  atobee Gearhead

  SO-CAR tapahtumassa soittoravintola Kehruuhuoneella aikuisrokkia esittävät seuraavat tanssiorkesterit:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 4. atobee

  atobee Gearhead

 5. atobee

  atobee Gearhead

  Asentamolla aikuisten pippalot alan harrastajille, loppuu... kuka tietää... :D

  PS. Tulihan nyt onkelma... mainoksista huolimatta kyse ei ole mikään seksitapahtuma vaan jenkkiukkojen/akkojen hauskanpitito tallipippaloissa . Joten dildot, naamarit ja rasvat takaisin kaappiin. :D
   
  Muokattu: 27.7.2017
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 6. Hyvä Ato , kiitos mainoksen luomisesta , tervetuloa kaikki etkoille ja jatkoille ja varsinkin SoCar tapahtumaan hienoon Linnoitus miljööseen jossa kaikille nähtävää ja koettavaa vauvasta vaariin.
   
 7. Catiska

  Catiska Gearhead

  Viime kerralla en päässyt vaan värjöttelin Motoparkissa vesisateessa kun teillä oli hyvät kelit. Nyt otetaan varmanpäälle ja suunnataan SoCar tapahtumaan oikein porukalla!!
   
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 8. atobee

  atobee Gearhead

 9. Tämäkin lähestyy ! VARMAAN on hellettä silloin kun koko muun kesän ajan on kaatanu vettä.... hope so ainakin.
   
 10. Tuosta vielä kertauksena video Guutseista , tuo sama paikka siis täyttyy monipuolisesta kalustosta kuun lopussa , huipentuen iltakinkereihin Kehruuhuoneella ja senjälkeen viellä jatkojen jatkot Asentamo - tallilla. Be there !
   
 11. Hienosta cruising tapahtumasta selviämisen ohella muistutus vielä tulevasta : 26.8 eli parin viikon päästä Lappeenrannan linnoituksessa tärähtää taas SoCar meet - piknik jossa tänävuonna myös jatkojamit Kehruuhuoneella , aloitellaan pikniköinti noin klo 15 kun edellinen tapahtuma alueella purkautuu kahden jälkeen.

  Alueella DJ joka huolehtii taustamusiikista.

  Ympäristössä valtavasti katsottavaa kaikenikäisille , on hiekkalinnnaa lapsille , satamaravintoloita ja ravintola laivoja , Sataman valot taphatumaa , veneiden valot - letkaa ja vaikka mitä , tuona päivänä todellakin kannattaa tulla Lappeeseen pidemmästäkin matkasta tutustumaan.

  Rytkeet Kehruuhuoneella alkaa klo 18 eteenpäin ja musiikkia tulvii tuutesita kolmen bändin voimin joten siellä on helppo viihtyä!

  Hurjimmille vielä tarjolla myöhäis illan kinkereitä Asentamolla jossa meno saattaa jatkua aamun pikkutunneille saakka , tai sen ohikin....

  ja tämähän on saatu pidettyä vieläkin ilmaistapahtumana joten tervetuloa sankoin joukoin ja muistathan tukea tapahtumajärjestelyitä ostamalla t-paitoja ja ikkunatarroja info-pisteestämme.

  Let the guuts times roll !

  AVG.
   
  tzampy, Catiska ja Rotten tykkäävät tästä.
 12. atobee

  atobee Gearhead

  Tämä kiihotusvehje on mukana tapahtumassa: [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Jamboolio tykkää tästä.
 13. atobee

  atobee Gearhead

  Jamboolio ja Catiska tykkäävät tästä.
 14. Yes !

  Ensi lauantaina kaikki Lappeenrantaan !
   
 15. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  SO-CAR Lappeenranta 26.08.2017

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  käkkyläjuntti tykkää tästä.
 16. Catiska

  Catiska Gearhead

  Varatkaa aikaa myös iltajameihin...
   
 17. Jälkiliukkaat Asentamolla , Ruukintiellä. ;)
   
 18. Ja lauantai aamullahan on Lappeenrannan lentokentällä huippunopeusajot , eli sitäkautta piknikille ja jatkoille niin on koko päiväksi ohjelmaa! Sataman valot-tapahtumassa myös nähtävää ja koettavaa. Kaikki mukaan!
   
  Jamboolio ja Rotten tykkäävät tästä.
 19. Kävin Asentamolla , sielläkin kova tohotus valmistelujen suhteen menossa , hyvä hyvä!
   
 20. Huomenna ! Tulkaahan paikalle.
   

Kerro tästä muillekin!