SO-CAR meet Lappeenranta 13.8-16

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Sportsweep, 4.3.2016.

 1. Windsor

  Windsor Gearhead

  Komia on el logo!
   
 2. Paitojen painatus olisi tarkoitus aloittaa lähiaikoina , rajoitettu erä tulossa , nyt voit toki tilata ennakkoon tukeaksesi tapahtuman synnyttämistä , hintaa jää laadukkaalle t-paidalle 15€ / kpl ja näillänäkymin musta olisi pojaväri ja tuo komia logo isolla edessä.
   
 3. karra

  karra Gearhead

  Ilmoitettu Mersukerhon (paikallis)tapahtumakalenteriin, valtakunnalliseen jäsenkirjeeseen sekä vielä foorumille!
   
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 4. Hyvä Karra , muutkin ,jakakaapa tätä tapahtumaa ja laittakaa kalentereihinne , tervetullutta on mahdollisimman laaja alaisesti kaikki harrasteajoneuvot ja harrastajat , tehdään tästä yhdessä uusi perinne!
   
 5. Pieni erä flyereita saatu taas "painosta" ,jos olet menossa tallikäynnille vieraspaikkakunnalle niin oilis kiva jos veisit mukanasi.....
   
 6. Mannermaan Pekan tulo paikalle varmistunut , eli pienimuotoinen kolmen tunnin tutustuminen joko straippiviivan tai kirjainten saloihin olisi tarjolla , hinta on 60€ ja ilmottautua voi suoraan Peksulle: http://www.wiz-art.org/
   
 7. ....ja ensiviikolla selviää T-paitojen hinta , niitä saa jo ennakkoon ennen tapahtumaa joten voit olla tyylikäs ja muotitietoinen jo ennen 13.8 :tta ;) Tästä tarkemmin lähiaikoina.
   
 8. No joo . mutkistunut tää paitojenkin hankinta , yksityiset harrastajat kun virkkaa pystyyn tapahtumaa kaikkine oheisjuttuineen niin huomaa äkkiä budjetin rajallisuuden jne , no , malttia niin kyllä se siitä....
   
 9. Sportsweep

  Sportsweep 3rd gear

  No niin paidat jo laitettu tilaukseen ja saapuvat näillänäkymin heinäkuun puolenvälin tietämillä..
   
 10. Jep , eli hommat lähti rullaamaan , ole tyylikäs ja varaa paitasi jo nyt ;)
   
 11. Ennakko tilauksia on paidoista jo sisässä , toimi sinäkin nyt niin varmistat saantisi (paidan suhteen) . Tuo komia logo siis isolla paidan etupuolella. Väri musta. Rajoitettu erä. Näiden pitäisi saapua parin viikon sisään jonka jälkeen etukäteen tilatut voi noutaa vaikka tiistai Guutseista.

  AVG
   
 12. Paitoja voi olla jo ensiviikon Guutseissa jos toimitus ehtii luvatusti maanantaille
  Hae omasi ja jos et vielä ole tehnyt ennakkotilausta niin pidä kiirettä, näitä ei kaikille riitä....
   
 13. Sportsweep

  Sportsweep 3rd gear

  Paidat saapuneet ja ennakkotilattuja voi lunastaa huomenna satama guutseissa..
   
 14. Satamaan siis tänään , kelikin suosii ;) Itse en pääse tänään mut eihän Guutsit yhtä miestä tai naista kaipaa... Keep the Guuts meinings going!
   
 15. Sportsweep

  Sportsweep 3rd gear

  Ennakkotilattuja paitoja voi lunastaa tiistaina 26.7 linnoitus guutseissa 18->
  Paitoja löytyy Leenamarilta vihreästä -62 Impalasta.
  Myös muille halukkaille paitoja voidaan myydä sikäli kun kokoja vielä löytyy..
   
 16. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  SO-CAR meet Lappeenranta 13.08.2016

  [​IMG] [​IMG]
   
 17. Impala1962

  Impala1962 1st gear

  Tapahtuma lähestyy! Olettehan muistaneet penkoa tallin nurkista ja vinttien kätköistä kaikki aarteet takakonttiswappiin myyntiin. :D
   
 18. Muutamia pikku palkintojakin saatu , katotaan järjestäjien diktaattorisella päätöksellä kenen ajoneuvo on palkinnon arvoinen.... Sen ei tarvitse välttämättä kiiltää tai olla muutenkaan sen ihmeempi , eli kannattaa kyllä tulla kaikennäköisilla ja kuntoisilla ryskyttimillä paikalle!
   
 19. Impala1962

  Impala1962 1st gear

  Paitojen ennakkotilaajat huom!
  Ennakkotilatut paidat pitäisi noutaa ja lunastaa viimeistään tapahtumapäivänä 13.8. klo 13 mennessä. Sen jälkeen vapautamme ennakkotilatut paidat yleiseen myyntiin. Jos tiedät että et ehdi ennen klo 13, ilmoita siitä meille, niin pidämme paidan sinulle varattuna.
   
 20. Impala1962

  Impala1962 1st gear

  Pinstriping-kurssi
  Pekka Mannermaan kurssi täyttyi ja pidetään 13.8. Kiitos mielenkiinnostanne! Kurssin jälkeen noin klo 13.30 eteenpäin on Pekka alueella tavattavissa.
   

Kerro tästä muillekin!