SoCar meet Lappeenranta 17.8.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 12.8.2019.

 1. Tänä vuonna 15.8 linnoituksessa "varjotapahtumana" eli ei sen kummempia järjestelyjä vaan jospa sattuis ihmiset ja autot valumaan samaan paikkaa ja aikaan linnoitukseen.
   
 2. Klo 16 alkaen siis 15.8 , SoCar 2020 "not meet" ;)

  ja jälkirytkeistä voi nauttia Asentamolla.

  be there-
   
  Catiska, valtope ja atobee tykkäävät tästä.
 3. jaaaa tämähän lähestyy vauhdilla , elävää musiikkiakin tulee paikalle ja takakontti swap erittäin sallittua!!! Tavaraa voi myös levittää näytille vaikka vilteille jne.

  Upea linnoitus takaa miellyttävän väljän alueen nurmikoineen ja Satama palveluineen aivan vieressä ja keskustaan muutama sata metriä!

  Kaikki tervetulleita ja mitä monipuolisemmalla kalustolla traktoreista maamottoreiden kautta rodeihin ja muskeleihin ,kaikki vaan tontille rohkeesti , eikä muuten maksa vieläkään mitään!

  Klo 16 "virallinen" aloitus mutta väkeä varmaan parveilee päivän ja illan mittaan ,ja sitten myöhemmin Asentamolle suoristelemaan vinoon menneitä jalkoja rytmiorkesterin tahdissa...

  Guuts meinings.
   
 4. ja ei muutaku laitteet valmiiks Lauantaita varten , paikalle tulossa paikallinen Pulled Pork vaunu sekä mahdollisesti Aaameeriiiikan herkkuva , Corn Dogeja ! - myyvät tytöt , nam!
   

Kerro tästä muillekin!